Mitol lehet ez egy bantalmazo kapcsolat utan?
kb 1 eve tortent a dolog. o narcisztikus volt en meg nagyon durvan alarendelodo szemelyiseg, igy nagyon jol megtalaltuk egymast. mivel alarendelodo vagyok ezert eleg sokat nyeltem es rengeteget orlodtem es stresszeltem, aminek nagyon rossz vege lett ram nezve. mikor elvaltak utjaink akkor kb 1 honapra ra elkezdtek tunetek jelentkezni nalam. eros fejfajas es szuro hasfajas. mellette az oromre is keptelen voltam. ahogy teltek a honapok enyhulni kezdett es csak egy feszules erzes maradt belole. konkretan olyan erosen feszult a hasfalam, h se en, se az orvos nem tudta benyomni. aztan elkezdett romlani a helyzet es elkezdett kiuresedni a fejem. nem ereztem se oromot, se banatot, nem gondolkodtam es nem is terveztem. amnezias tunetek leptek fel. utolag inkabb ugy mondanam, h mindent kizartam a fejembol. es most jon a lenyeg. jelenlegi allapotomban hasfeszules, nyaki merevseg, bufoges es enyhe amnezia jatszik, eros szivdobogassal es nyugtalansag erzessel. a tunetek mindig erosodnek, ha az adott esemenyre gondolok, vagy valami ra emlekeztet. es ami a fura, h reggelente mikor meg nem vagyok ebren akkor ez az allapot nem jon elo. akkor vannak terveim, szexualisan izgatonak talalok dolgokat es tok nyugodt vagyok. 1 hete kb 1 egesz napra megszunt ez a stressz (pont ahogy reggelente) es teljesen jol voltam. lett celom, inteztem a dolgaimat es minden rendben volt. masnap viszont ujra visszatert. mikor ezek a tunetek elojottek akkor is igy indult. volt, h 1-1 napra megszuntek, volt, h reggelente egyaltalan nem voltak. mitol lehet ez ee mi lehet ez? a tunetek csucspontja olyan fel eve volt, akkor nyugtatokat kellett szednem, kulonben felakasztottam volna magam a szenvedestol. most epp enyhul es lassqn elfog mulni? pszichologushoz nem igazan tudok menni, 1 eve keresek szakembert de a fizetos elvitte minden penzem es csak rontott az allapotomon, ingyenesek meg honapokat varatnak, epp varolistan vagyok. valaki tapasztalt mar ilyet? persze a koncentraciom is eleg gyenge es az ilyen tunetek mellett hamar el is unok dolgokat. ti mire tippeltek mi ez? + egy tunet: nagyon ingerlekeny vagyok.
koszi, ha elolvastad.
Nekem is a leirásból a depresszió tünetei jöttek le telejsen.
Most a javulás fele mész, de ebböl egyedül nehéz kilépni. Mindenképpen szakember kellene.
1-esnek jó a meglátása, nekem 2 ilyen barátnőm is volt, azon akadtak ki, hogy én az előző agresszív párjaikhoz képest, tiszteltem és szerettem őket. Nem is bírták sokáig, inkább visszamentek ahhoz, aki verte őket.
Nekem a tapasztalatom az sajnos, hogy ez nem fog változni, vannak ilyen jellemű emberek, mindig a stressz, a problémák, vagy annak a keresése lesz a cél.
De neked kívánom, hogy ne így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!