Egy kutya "rendbe hozhat"?
Azt írod kutyák közelében visszatér az életkedved, lehet segítene.
Ha anyukád is szeretne kutyát, illetve ő vállalja az ezzel járó felelősséget, tehát ha te nem tudnál mégsem gondoskodni megfelelően a kutyáról mégis rendes gazdája lenne abban az esetben érdemes csak,így a kutya mindenképpen jó helyre kerülne. Beszéljétek át!
En is ugyanigy voltam vele csak nem kutyat vettem hanem macskat..
Igazabol nekem segitett hogy odabujt hozzam, “motivalt”.:)
A kutya megjobban ragaszkodik a gazdajahoz ugyhogy szerintem segitene.:)
23-án hoztuk el a mudi babámat. Őszintén szólva, már kezdtem megbánni. Nem éreztem, hogy ragaszkodnék hozzá. Ma amikor a kerben sétáltattam (szoktattam, még nem lehet kivinni) hívtam, nem jött, elkezdte harapdálni a pórázt. Amikor mondtam neki hogy "erezd!" és odanyúltam, egy hatalmasat harapott a kezembe. Én ilyedtemben megütöttem. Akkor realizáltam, bántottam, mert csak még egy játékos kölyök. Elvonultam, leültem a falhoz. Rájöttem, borzalmas gazdi vagyok. Elgondolkodtam rajta, vajon miért nincsenek barátaim és miért taszítom el magamtól a szeretteimet. Mikor már majdnem sírtam, odadugta a kis fejét labdával a szájában. Párszor eldobtam, visszahozta, beleült az ölembe, rámtette a kis fejét, majd a szemembe nézett. Látni lehetett a tekintetében a szeretetet.
Ekkora megértést, szeretetet már régóta nem kaptam
(Más dolgokban is segített:
Újra elkezdtem magammal törődni, undinak fog hangzani, de újra napi renderességgel fürdök. Kicseréltem a hónapok óta büdösödő ágyneműm, kitakarítottam. Korábban alszok, korábban kelek. Elkezdtem foglalkozni az egészségemmel, nem töltök már napi 8 órát a telómon.
Igaz, még mindig érzelmi roncs vagyok, de könnyebben kifejezem az érzelmeim.
Mind ezeket 1(!) Hét alatt. Remélem, kitartanak.)
Egyszerűen nem érdemlem meg😭
Csak így tovább!
,,Elgondolkodtam rajta, vajon miért nincsenek barátaim.." Jelenleg már van egy igaz barátod, a kutyusod :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!