Mi a te történeted? Milyen betegséged van? Hogyan élsz ezzel? Mi segít és mennyit? Ki tudja? Mi van ha megtudja más is?
31F, depresszió. A ismerősök nem tudják, csak azt tudják hogy én vagyok az örök negatív, de senkit sem érdekel, hogy ez miért van így.
Történetem nincs, dolgozom, élem a szürke életem egyedül. Az egyetlen emberi kapcsolataim a kollégák, de ezek se túl mély kapcsolatok.
Úgy élek ezzel, hogy várom a végét. Egyszer régen megpróbáltam megölni magam, nem sikerült, azóta erről is letettem már. Majd vége lesz egyszer, így vagyok vele.
Jah és semmi sem segít. Semmi sem javít a helyzeten.
Depresszió és OSDD. Élem a mindennapi életem, természetesen az állapotomból adódóan elég nehézkesen.
Rajtam, és a pszichiáteremen kívül nem tud róla senki, nem hiszem hogy kitudódna később.
Jelenleg gyógyszeres kezelés alatt vagyok, a tüneteket enyhíti ez is, nem 100%-osan mondjuk. Próbálok relaxálni, pihenni, hobbikkal foglalkozni, de hosszútávon nem vettem észre hogy segítene. Érdemben az orvos és a kezelés segít, amiért hálás is vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!