Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nemrég kiderült, hogy bipolári...

Nemrég kiderült, hogy bipoláris es borderline vagyok, mellé meg kenyszerbeteg is plusz szorongok? Mégis hogy maradjak életben?

Figyelt kérdés
Mindig magányos voltam, soha nem tudtam kapcsolatokat kialakítani, egyke vagyok, a családom tele van mentálisan beteg emberekkel, parkapcsolatról pedig szó sem lehet. Hosszú évek óta a pokolban élek, teljesen egyedül vagyok minden nap. Régóta minden nap öngyilkos akarok lenni. Mar egy mentális betegséggel is kva nehéz ez a sz*r élet, de így?? Miért is lesz valaki ilyen? Magán pszichológust meg sem engedhetek magamnak. Amúgy sem er semmit heti 50 perc. Mintha csak 1 percet beszéltünk volna. Teljesen egyedül, ennyire betegen miért miért miért éljen valaki? Lassan többet bőgök, mint lélegzem. Mégis miért nem legális az eutanázia? Sokkal humánusabb lenne, minthogy a 10.ről kelljen az ilyeneknek levetnie magát.
2020. jún. 24. 10:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
Ha minden válaszba belekötsz, akkor mégis mi a fenét akarsz hallani? Ha nem tudod megerőltetni magad, akkor szedjed a gyógyszert, és ne irogass ki ide marhaságokat. Mégis mi a fenét akartál kérdezni? Ja! Semmit, csak siránkozni akartál. Hát képzeld, másnak is vannak mentális problémái, elég sokaknak, de nem rinyál itt mindenki, hogy milyen rossz neki. Ha nem akarsz eljárni pszichológushoz, akkor menj pszichiáterhez, szedd a bogyókat, tanuld meg az autogén tréninget, vagy valamilyen relaxációt, sportolj, olvass, keress hobbit, erőlködj, az isten szerelmére!
2020. jún. 24. 13:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is bipoláris vagyok, meg borderline, meg függő. Papíron. Járok is pszichológushoz meg pszichiáterhez. Gyógyszert is szedek. Mégis van párom és munkám is. Nehezebb az élet így, de azért nem kilátástalan. Nem szabad magad egy beteg embernek elkönyvelni, akinek semmi pozitív nem jár az èletben.
2020. jún. 24. 18:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Valahol meg tudlak érteni,de küzdeni kell,mert lesz jobb. Nekem is 3 van. Bipoláris,kényszerbetegség és skizotip személyisegzavar. Nagyon nehéz vele az élet. Egyik hozza a másikat,de életmódváltás és jó gyógyszerekkel élhető az élet.Voltam en is úgy sokszor mikor azt éreztem amit te. Jaa és nekem is nagyon nehéz az emberrek a viszonyom és beszélgetni. Zavarba vagyok és idegesítenek.
2020. júl. 4. 11:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is border vagyok, szorongás, evészavaraim voltak, és öngyilkos hajlamaim is (bipolárissal is diagnosztizáltak, de én nem gondolom, hogy az is lennék).

Ugyanígy éreztem magam, mára teljesen más, nem értem, hogyan jutottam arra a szintre, hogy kórházba kerültem többször az öngyilkossági kísérleteim miatt.

Írj nyugodtan.

20/L

2020. aug. 31. 19:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!