Nemrég kiderült, hogy bipoláris es borderline vagyok, mellé meg kenyszerbeteg is plusz szorongok? Mégis hogy maradjak életben?
Keress magadnak célokat,nem kell nagyoknak lennie,új hobbit ,és kezdj el sportolni.
Demagógnak hangzik,de tényleg segít . És persze járj terápiára,az a heti 1 alkalom is több mint a semmi . Próbálj meg úgy felkelni reggelente,hogy ma jól fogod érezni magad,és nem azért születünk,hogy szenvedjünk,hanem,hogy élvezzük az életet .
És gondolom gyógyszereket is kell szedned ,azt is tartsd be . Próbáld kihasználni a magányt : senkihez nem kell alkalmazkodnod,azt teszel amit akarsz ,nem magányos,hanem szabad vagy ! Munkád van ? Keress olyat amit szeretsz cisnálni,fejlődni akarsz benne , ha van rá lehetőséged tanulj ,foglald el magad .
Ezek mind kis apró hülyeségnek tűnnek,de nagyon befolyásoljá a mentális állapotodat . Nem mondom,hogy nekem minden problémám megszűnt,de hatalmas változást tapasztalok amióta ezeket kis frissítő "gyakorlatokat" alkalmazom ( sok sport,új hobbi,új munka ,elég alvás ,terápia)
Igaz én nem vagyok borderline ,amúgy a többi problémám hasonló mint a tiéd.
A depresszióra gyógyszert kéne szedned ,de olyat,ami be is válik . És sajnos-demagóg vagy sem- erőt venni magadon,hidd el,tudom hogy ez egy kínzó,súlyos mentális állapot de máshogy nem megy. Először is keress munkát ,ez az első lépés.Munkanélküliként még egy egészséges ember is rosszul érzi magát ,túl sok időd van gondolkozni és sajnálni magadat (ezt mindenféle bántás nélkül írom,keresztülmentem ezen) ,szorongani .
És menjél ki kocogni napi 1 órát ,bármi legyen . Vedd rá magad ,és vigyél rendszert az életedbe .#1 -es válaszoló voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!