Hogyan vegyem be a gyógyszerem délutánonként a munkahelyemen úgy, hogy holnaptól lesz mellettem egy új kollega?
Figyelt kérdés
Konkrétan egy szem fél millis Frontinról van szó, amit a pszichodokim előírása szerint szedek. Nem akarom kihagyni a délutáni egy darabot, mert erre szükségem van, hogy kibírjam. Hogyan szedjem, hogy ne vegye észre a munkatársam?2020. jún. 21. 14:32
1/5 anonim válasza:
Reggel tedd be a zsebedbe egy alufóliába csomagolva, majd menj ki a mosdóba, és vedd be ott. Vagy tedd bele egy multivitaminos dobozba, mintha vitamint szednél.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! :) Jó ötletek, a másodikra még nem is gondoltam eddig. Az első opcióra már gondoltam, csak beütött nálam egy enyhe paranoia, hogy mi van, hogyha elkezdenenek filózni azon, hogy miert ugyanakkor tájt járok ki minden nap a mosdóba. Viszont a valóság valószínűleg az, hogy az égvilágon semmit sem gondolnának.
2020. jún. 21. 15:06
3/5 anonim válasza:
Gondolj csak bele, te figyelnél arra, számon tartanád, ki mikor megy ki a mosdóba? Gondolom, nem. :) Senkinek fel sem fog tűnni.
Ha meg aggaszt, akkor még mindig ott van a második variáció. Én is így csináltam, amikor antidepresszánst kellett szednem. Nem szégyelltem soha, de sajnos olyan kollégáim voltak, akik elítéltek volna, ha megtudják. Szóval az egész levél tartalmát beleraktam egy étrendkiegészítő üres dobozába, így minden nap gond nélkül be tudtam venni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Azt hiszem, menni fog. :)
2020. jún. 21. 18:51
5/5 anonim válasza:
Én is szedtem. Csak szólok, hogy ez így terápiásan szedve nem lesz jó semmire, arra az antidepresszáns való. Akkor érdemes csak bevenni, ha van mi ellen "dolgozzon" éppen, vagy esetleg fontos, hogy a következő 1 órában minden rendben legyen. Így óraütésre szedegetni csak olyan, mint kb fájdalomcsillapítót szedegetni, mert néha fáj a fogad, bár délután éppen nem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!