Lehetséges, hogy egy pszichiátert tudjak úgy manipulálni, hogy azzal diagnoszitizaljon amivel en szeretném?
Figyelt kérdés
Furán fog hangozni, de elkezdtem aggódni, hogy a pszichiáternek id olyan dolgokat fogok mondani direkt, hogy ő is úgy gondolja olyan betegségem van, amire en gondolok. Extrém módon figyelemhianyos vagyok, rosszulletekkel mindig is fel akartam magamra hívni a figyelmet, főleg az anyámét, mivel évek óta elbagatellizalja a súlyos depressziómat, az “apám” pedig egy undorító nárcisztikus állat, akit gyűlölök. Saját magamat is nárcisztikusnak gondolom a tuneteim alapján, ezért egesz életemben úgy hazudtam az embereknek, mint a vízfolyás, hogy azt gondoljak tökéletes az életem. Annyit hazudtam mar, hogy sokszor mar magam sem tudom, hogy amit mondok az teljesen igaz vagy sem. Hamarosan megyek vissza a pszichiáterhez, es elkezdtem aggódni, hogy vajon a pszichológiai teszt kitöltése után, félre tudnám-e vezetni. Nagyon régóta nagyon rosszul vagyok mar, egyre inkább jönnek ki rajtam a nagyon erős tünetek, ezért szeretnék mar végre egy pontos diagnózist kapni, amit az anyámnak is meg tudok mutatni, viszont észrevettem magamon, hogy ezzel meg az orvosok figyelmet is fel akarom magamra hívni, ezért felek, hogy akar tudat alatt, de el fogom tulozni, amiket mondok. Plusz annyi fele mentális gondom van, hogy sokáig azt gondoltam, nem lehet meg egy ilyen eset, mit en, ezért megnyugtatna, ha konkrétan megneveznek, hogy mi a bajom. Lehet őket befolyásolni, vagy egy jó szaki átlát ezen?2020. jún. 19. 10:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!