Lehetséges, hogy egy pszichiátert tudjak úgy manipulálni, hogy azzal diagnoszitizaljon amivel en szeretném?
Egy jó szakembert nem tudsz megvezetni .
Még egy jobb emberismerő is átlát ezeken a játszmákon (persze diagnosztizálni nem fog),egy pszichiáter meg főleg . Szerintem nincs mitől félned .
Nem értem mit akarsz. Szeretnél egy valódi diagnózist de félre is akarod vezetni? Annak mi értelme.
Természetesen egy jó szakember átlát a dolgokon mivel ezt tanulta és gyakorolta évekig / évtizedekig.
Túldimenzionáljátok egy- egy pszichológus tudását.
Egy intelligensebb személy könnyen félrevezeti, hamis személyiséget felvéve.
Személyes példát is láttam erre, az iskolánkból kirúgtak egy magánakvaló srácot (aki egyébként később MINDEN tárgyból 95+%-os érettségit tett), mindenki tudta róla, hogy bolond. Lebukott, hogy meg akarta mérgezni az osztálytársát.
2 hét múlva, a fegyelmi tárgyaláson az anyja az ország egyik legnevesebb gyermekpszichológusának szakvéleményét lobogtatta az igazgató előtt, miszerint mentálisan teljesen egészséges.
A gyerek mosolyogva közölte, mikor kérdeztük, hogy mennyire egyszerű volt átvágni.
5: Ott valószínűleg nem megvezették, hanem megvették :)
De ez általában így szokott lenni, minden ügyben, mellett, és ellene is lehet szakvéleményt találni.
"Állatmentőzöm, vért adok, őssejtdonor vagyok, anyagilag és máshogyan is támogatok állatmentő egyesületeket, ingyen segítek kórházi dolgozóknak,tűzoltóknak, plüssöket gyűjtök a kórház gyerekosztályára, stb."
Hát... nekem inkább úgy tűnik, hogy te vagy kóros hazudozó, a kérdező legalább megpróbál megszabadulni ettől a szokásától.
Kizárt, hogy ne lásson át rajtad a pszichiáter kábé 3-4 percen belül!
A munkájuk (és hosszú éves szakmai tapasztalatuk) része ez, hiszen nagyon sok pszichiátriai betegség velejárója, hogy hazudnak a páciensek. Nem szándékosan (ahogy te szeretnéd...), hanem mert a betegség velejárója, hogy elképzelt dolgokat mondanak el.
A phszihiáternek azt mondasz amit akarsz
Ha azt mondod szükséged van nyugtatóra mert ideges vagy akkor fel fogja irni mivel nem ismeri a mindennapjaidat
De nem érdemes belemenni hazudozásba mert a végén olyan gyógyszert fog felírni ami nemcsak mentálisan hanem fizikálisan is meg fog változtatni a későbbiekben
Mert minden gyógyszernek vannak mellékhatásai, némelyiknek igen súlyosak (pl alvászavar ami előtte nem volt,extrém idegesség és félelem,maradandó impotencia nőknél férfiaknál egyaránt stb)
Tehát nem érdemes a phszihiáternek hazudni mert a végén félregyógyszerez aztán meg neked lesz rossz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!