Szerintetek ez normális? Olvastam pár napja egy 2014es gyilkosságról és az áldozatot nem tudom kiverni a fejemből, gyakran ellátogatok a profiljára is. Eddig soha nem hatott meg senkinek a halála sem, de ő nem megy ki a fejemből. Kezdek megőrülni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 21:06
22/25 A kérdező kommentje:
Eltaláltad
2020. szept. 5. 11:22
23/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon unalmas eleted lehet ha nincs jobb dolgod mint ezzel foglalkozni. Az még természetes hogy egy hír felkelti valaki érdeklőféyét ideig óráig olvasgat róla együtt érez az áldozatokkal. De amit te csinálsz az mar beteges. Megismerni a hozzátartozokat? Pont rád van szükségük. Hidd el nem hianyuik nekik egy szenzació hajhász unatkozó tini. Nem ismerem az életed ezért nem tudom miérz pont ez a hír hozott lázba. Biztos van valahol valami párhuzam. De azt ajanlom kezdj el más dolgokkal foglalkozni tudatosan mert ennek semmi értelme. Ha a családot elkeuded zakalatni meg bajod is lehet belőle és papírod is lesz róla hogy dilis vagy. A helyedben más elfoglaltság után néznék amíg még nem késő.
24/25 A kérdező kommentje:
Ha a 21-es vagy akkor ezt is eltaláltad. De manapság kinek nem unalmas az élete?
2020. szept. 6. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!