Szerintetek ez normális? Olvastam pár napja egy 2014es gyilkosságról és az áldozatot nem tudom kiverni a fejemből, gyakran ellátogatok a profiljára is. Eddig soha nem hatott meg senkinek a halála sem, de ő nem megy ki a fejemből. Kezdek megőrülni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 21:06
11/25 A kérdező kommentje:
Szerintetek jó ötlet lenne egy ismerősét megismerni?
2020. jún. 18. 18:28
13/25 anonim válasza:
Nem, szerintem nem jó ötlet. A családnak és barátoknak 6 nehéz évébe telt, hogy megemésszèk a tragédiáját. Tudod mi történt vele, olvastál róla. Az ismerőseitől mit szeretnél megtudni?
14/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, igazából csak megismerni őket
2020. aug. 15. 13:43
15/25 anonim válasza:
Áttudod linkelni, hogy mi történt?
Egyébként szerintem ne zavard őket. Gondolom nem sok kedvük van egy számukra ismeretlen emberrel erről beszélgetni.
17/25 A kérdező kommentje:
Hannah Witheridge
2020. aug. 15. 20:24
18/25 A kérdező kommentje:
Bestgore-on láttam
2020. aug. 15. 20:25
19/25 anonim válasza:
Nem tudok angolul :( segítenél, mi történt vele?
20/25 A kérdező kommentje:
Ő és még páran elmentek Thaiföldre nyaralni, ahol két bevándorló megölte David Millert (Hannah barátja), majd a lányt megerőszakolták és megölték. Így ennyi röviden. Érdekesség; a barátját is ruha nélkül találták
2020. aug. 16. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!