Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meddig normalis, az ha "gyilko...

Meddig normalis, az ha "gyilkossagokrol" fantazial az ember?

Figyelt kérdés

Szoval a helyzet az, hogy itthon elegge rosszul alakultak a dolgok. Es egy parszor megfordult a fejemben, hogy mi lenne ha vegeznek magammal. Aztan rajottem, hogy ezzel magammal csesznek ki. Majd jott a gondolat, hogy mi lenne ha a problema forrasatol szabadulnek meg (neveloanyamtol), de hat a borton sem jo. Vegul eszembe jutott, hogy van ket kisebb testverem es mi lenne ha oket "mentenem" meg attol ami rajuk varna, es felaldoznam maguk ertuk.

Ezek csak eszembe jutottak, nem tervezem vegrehajtani egyiket sem. Viszont egy picit azert megis aggaszt, de ugy vagyok vele, hogy ezek csak megfordultak a fejemben, es normalis vagyok. Massal is van hasonlo, hogy gyilkossag jut eszebe? (Nem tervezi, csak eszebe jut)

2017. jan. 30. 19:43
 1/6 anonim válasza:
Igen nagyon sokszor és haverokkal is szoktunk erről beszélni hogy ki hogy végezne magával!
2017. jan. 30. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha ilyen mertekben merulnek fel benned ilyen es hasonlo kerdesek, inkabb menj el egy orvoshoz es ott eligazitanak. Mert ez nem normalis hetkoznapi gondolatvitel. En mar vagtam fel az eremet (hosszaban csuklotol hajlatig, nem hiszti vagdosaskepp) , csak a kornyezetem szenvedte karat mert majdnem elveszitettek egy szerettuket, ezek utan mar ugy fogom fel; "ki vagyok en, hogy masoknak is barmilyen kellemetlenseget/fajdalmat okozzak a sajat onzo viselkedesem miatt. Mert mindenre van megoldas, es az nem az ongyilkossag. Bocsi ha tul oszinte voltam.
2017. febr. 1. 15:42
 3/6 A kérdező kommentje:

2-es

Nem nagyon mennek orvoshoz, mert felek tul sokat latnanak bele, es meg orultnek hinnenek, pedig normalis vagyok. Csak volt hogy megfordult a fejemben, de nem akarok ilyet vegre hajtani.

2017. febr. 1. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Sokaknak megfordul szerintem a fejében ilyesmi...csak hát marhaság..a helyzeteden egyáltalán nem javítana, sőt..
2017. febr. 1. 16:13
 5/6 anonim válasza:

En is nagyon sokat gondolok ezekre, de nem tennem.

Csak gondolok ra.

Nagyon sokszor.

2017. febr. 1. 18:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Normális addig a szintig amíg ez az elmélet csak elmélet és nem "ülteted át" gyakorlatba.
2017. febr. 2. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!