Meddig normalis, az ha "gyilkossagokrol" fantazial az ember?
Szoval a helyzet az, hogy itthon elegge rosszul alakultak a dolgok. Es egy parszor megfordult a fejemben, hogy mi lenne ha vegeznek magammal. Aztan rajottem, hogy ezzel magammal csesznek ki. Majd jott a gondolat, hogy mi lenne ha a problema forrasatol szabadulnek meg (neveloanyamtol), de hat a borton sem jo. Vegul eszembe jutott, hogy van ket kisebb testverem es mi lenne ha oket "mentenem" meg attol ami rajuk varna, es felaldoznam maguk ertuk.
Ezek csak eszembe jutottak, nem tervezem vegrehajtani egyiket sem. Viszont egy picit azert megis aggaszt, de ugy vagyok vele, hogy ezek csak megfordultak a fejemben, es normalis vagyok. Massal is van hasonlo, hogy gyilkossag jut eszebe? (Nem tervezi, csak eszebe jut)
2-es
Nem nagyon mennek orvoshoz, mert felek tul sokat latnanak bele, es meg orultnek hinnenek, pedig normalis vagyok. Csak volt hogy megfordult a fejemben, de nem akarok ilyet vegre hajtani.
En is nagyon sokat gondolok ezekre, de nem tennem.
Csak gondolok ra.
Nagyon sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!