Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért épp én? Ez a sorsom? Ez...

Miért épp én? Ez a sorsom? Ez marad?

Figyelt kérdés

17 éve vagyok gyógyszerfüggő,xanax,zoloft!Alig változott valami azóta! Illetve csak annyi,h asszem már alkoholista is vagyok! Minden nap egy harc!Volt pár öngyilkossági kísérletem,komolyan is gondoltam,de visszahoztak...

A nap 24 órájában,színte az öngyilkosságra gondolok..Mi a francot csináljak..olyan kevés vagyok én ide! Nem akarok már ittlenni ezen a rohadt földön,ezzel a rohadás élettel..34/n

2010. júl. 20. 12:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Na hátha te érte úgy gondoltad h nem érte volna tenni ezellen akkor sajnálom!!Ott volt az alkalom,hogy lemondj minden káros szenvedélyről,hiszen lett volnakiért!!Mit gondoltál hogy ez tetszeni fog neki,hogy te ki akarod nyírni magad??Sztem inkább azért menekült el,pedig biztos hogy ő is szeretett.Próbálj meg változtatni mert így sok mindenkit elveszíthetsz!!
2010. júl. 20. 12:57
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem hoszem hogy a férfiak szeretik azokat a nőket, akik nyugtatókon élnek, semmivel sem elégedettek, és csak úgy áramlik melőlük a negatív kisugárzás.

Én 80 kg vagyok, nem vagyok se csinos, se szép, mégsem volt problémám soha a férfiakkal. Én azzal próbálok kompenzálni hogy mindíg képzem magam, mert a tudást senki nem veheti el tőlem, házias vagyok,és szorgalmas.

Ezeket a dolgokat magától is elérheti az ember. Ki kellene zökkenned a negatív spirálból.

2010. júl. 20. 12:58
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Az én volt férjem is 17 évig volt gyógyszerfüggő,most 37 éves.Lehet,hogy tudok segíteni neked.

Ő jelenleg Zsibriken van (Baranya megyében egy kihalt,picike falu),másfél éves drog-rehabilitáción.Én nagyon megértelek,bár sose voltam függő,de 5 évig néztem a férjem kínjait.

Tudok segíteni? Van kiút,már látom,pedig én sem hittem benne.Van gyógyulás!!!

2010. júl. 20. 12:58
 14/24 A kérdező kommentje:
A külső /még / ok!Azt mondkák szép nő vagyok...de mit ér ez..?? Nekem semmit nem jelent...laxarom..Nem érdekelnek a ffiak,mert mindenki csak csalódik bennem! És igaza van,aki azt írta,h talán tudatos ez az egész én hoztam elő a saját démonjaimat,de már szabadulnék!Nem dolgozom,mert ahogy vége lett a kapcsolatomnak,hazaköltöztem vidékre,ennek 1 hete és még nem találtam,de azon vagyok!Tudék is egíteni magamon,hisz nem vagyok már tizenéves...de hogy akarok-e? Azt nem tudom!Nem sajnáltatom magam..senki ne értse félre!Ezen már vagy 10 éve túljutottam.De eléggé kivagyok bukva és úgyérzem,mindent elveszítettem,mert ő lehetett volna az igazi de én tettem ellene!
2010. júl. 20. 13:00
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hülyén hangzik, de legalább annyira próbálj meg tudatos maradni, hogy ameddig krízisben érzed magad, addig nem iszol. És jobb lenne minden, ha nem sajnálnád/sajnáltatnád, hanem szeretnéd magad. Persze azt a magad, ami/aki a formán, testen túl VAGY.
2010. júl. 20. 13:02
 16/24 anonim ***** válasza:

Saját magad írod le, hogy van célod! Szedd össze magad, még fiatal vagy, rád találhat a szerelem. És megismerheted az igazit.

Lehet hogy elcsépelt, de a sport igenis tud segíteni, energiákat szabadt fel, megismersz új embereket, kikapcsol.

2010. júl. 20. 13:08
 17/24 anonim ***** válasza:
Vannak barátaid? Családod? Ha nekik elmondod ezeket a dolgokat,hogy már nemtudsz mit kezdeni se az élettel, se magaddal és már beletörődtél a helyzetedbe, akkor biztos próbálnak segíteni, vagy menj pszihológushoz. De ehez az akaraterő is kell, hogy akarj magadnak segíteni, és tényleg változtatni a helyzeten. És naná, hogy elhagy a párod, ha akkor akarsz öngyilkos lenni amikor vele még vele vagy. így olyan mintha neki akarnál fájdalmat okozni, mert szeret.
2010. júl. 20. 13:13
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,hasznos volt ide felregelni,úgyérzem! És köszi,h nem rúgtatok belém!
2010. júl. 20. 13:52
 19/24 anonim ***** válasza:
A miért pont én? kérdés értelmét veszti, mivel rengeteg gyógyszerfüggő, pánikbeteg, szorongós, depressziós ember él közöttünk, ők mindannyian feltehetnék a kérdést. miért pont én? de feltehetnék a kérdést, a testi fogyatékkal élők, az árvák, az árvízkárosultak, akik Afrikában nyomorognak, akiket háború sújt. nagyjából mindenki. Mint látod a gyógyszerek önmagukban semmit sem érnek. A te életedet csak te tudod boldoggá tenni, senki más. Amit javasolnék: nehéz fizikai munka, sport (futás, kerékpározás, úszás, csapatsportok), minél több beszélgetés ismerősökkel, barátokkal, biztos van olyan barátod akivel régen nem beszéltél, engedj el felé egy telefont..., jóga, relaxáció stb... nem szabad megelégedni az "elvagyok" állapottal, csak akkor törhetsz ki, ha teszel is érte.
2010. júl. 20. 14:26
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerintem gondold át az egészet. Abból kiindulva, hogy gyógyszerekkel akartál "öngyilkos" lenni, az jön le, hogy nem igazán ez volt a célod, hanem hogy valaki felfigyeljen a problémáidra és segítsen. Ha tényleg meg akarnál halni, akkor már levetetted volna magadat egy hídról vagy valami gyorsan ölő biztos módszert választottál volna. Sosem késő segítséget kérni. Beszéld ki magadból az összes problémádat a barátaiddal, rokonaiddal vagy ha úgy érzed, fordulj pszichológushoz, pszichiáterhez. Keress egy megbízható orvost! Hidd el, az élet nem annyira rossz, mint ahogy látod.
2010. júl. 20. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!