Miért épp én? Ez a sorsom? Ez marad?
17 éve vagyok gyógyszerfüggő,xanax,zoloft!Alig változott valami azóta! Illetve csak annyi,h asszem már alkoholista is vagyok! Minden nap egy harc!Volt pár öngyilkossági kísérletem,komolyan is gondoltam,de visszahoztak...
A nap 24 órájában,színte az öngyilkosságra gondolok..Mi a francot csináljak..olyan kevés vagyok én ide! Nem akarok már ittlenni ezen a rohadt földön,ezzel a rohadás élettel..34/n
Nem hoszem hogy a férfiak szeretik azokat a nőket, akik nyugtatókon élnek, semmivel sem elégedettek, és csak úgy áramlik melőlük a negatív kisugárzás.
Én 80 kg vagyok, nem vagyok se csinos, se szép, mégsem volt problémám soha a férfiakkal. Én azzal próbálok kompenzálni hogy mindíg képzem magam, mert a tudást senki nem veheti el tőlem, házias vagyok,és szorgalmas.
Ezeket a dolgokat magától is elérheti az ember. Ki kellene zökkenned a negatív spirálból.
Az én volt férjem is 17 évig volt gyógyszerfüggő,most 37 éves.Lehet,hogy tudok segíteni neked.
Ő jelenleg Zsibriken van (Baranya megyében egy kihalt,picike falu),másfél éves drog-rehabilitáción.Én nagyon megértelek,bár sose voltam függő,de 5 évig néztem a férjem kínjait.
Tudok segíteni? Van kiút,már látom,pedig én sem hittem benne.Van gyógyulás!!!
Saját magad írod le, hogy van célod! Szedd össze magad, még fiatal vagy, rád találhat a szerelem. És megismerheted az igazit.
Lehet hogy elcsépelt, de a sport igenis tud segíteni, energiákat szabadt fel, megismersz új embereket, kikapcsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!