Miért épp én? Ez a sorsom? Ez marad?
17 éve vagyok gyógyszerfüggő,xanax,zoloft!Alig változott valami azóta! Illetve csak annyi,h asszem már alkoholista is vagyok! Minden nap egy harc!Volt pár öngyilkossági kísérletem,komolyan is gondoltam,de visszahoztak...
A nap 24 órájában,színte az öngyilkosságra gondolok..Mi a francot csináljak..olyan kevés vagyok én ide! Nem akarok már ittlenni ezen a rohadt földön,ezzel a rohadás élettel..34/n
nem gondoltad komolyan, ez nem igaz
mert akkor a sínre tennéd a nyakadat és kész
Mitől rohadás az életed? Enyém is az.
kár, pedig annyi jó éved lenne még!
- természetes gyógymódra nem gondoltál?
- keress olyan embereket akik már kilábaltak ebből. a nőklapja.hu-n vannak ilyen fórumok és te is nyithatsz egyet
- akaraterő!!! valahonnan akaraterőt kellene szerezned, hogy harcolj... taán elkezdhetnél segíteni olyan embereken, akiknek tényleg rossz a sorsuk, mert nincs semmijük. akár Mo-n akár a nagyvilágban. vannak hajléktalanok, kidobott kutyák, árva gyerekek, olyan gyerekek, akik aknára léptek, vagy menekülttáborokban laknak... szerintem, de én nem vagyok orvos, ez segíthetne, attól függetlenül hogy súlyos depressziód van..ezek szerint nem a jó gyógyszert kapod és az orovsod is egy nulla.
- nézd meg a harcosok klubját ;-) (hülye ötlet de pont olyan emberről szól akinek üres az élete)
és azt a 17évet amit elvesztegettél, váltsd ki a következő 17évre, amit hasznosan töltesz.
Először is gondolkozz el azon,hogy mit és hol rontottál el,vagy hogy kerültél ilyen helyzetbe amilyenbe vagy!
Ha igazán akarod sikerül lemondanod róla!Már nagyon hely van ahol az ilyen betegségeket kezelik!Biztos van olyan amber az életedben akiért érdemes megváltoznod!!!Ehhez semmi más nem kell csak nagyon sok akarat,és emberek akik melletted állnak!!!
20/l
milyen életed van? dolgozol valahol?
a külsőddel sem vagy elégedett?
Nem ez a sorsod, csak tudat alatt ez mellett döntöttél. Minden ember a saját problémájának az okozója.Ezek leginkább lelki gondokból adódnak. De ki vajon ki akarta, hogy alkoholista legyél?? - Te.
És akik visszahoztak az öngyilkossági merényletedből szerinted nem törődnek veled?! Az a baj, hogy manapság egyre többen végeznek ilyen öngyilkossági kísérleteket, amikor észresem veszik a környezetükben élő embereket akiknek igenis fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!