Ez depresszió-e? (Csak értelmes válaszokat szeretnék)
Figyelt kérdés
Tünetek:
- úgy érzem belül üresé váltam
- vágdosás
- régen sokkal inkább barátkozósabb voltam, most meg nem szeretnék senkivel se beszélni
- halálvágy, úgy értem hogy úgy gondolom senkinek se kellenék meg nincs értelme élnem
- egyszerűen nem tudok semmire sem koncentrálni, figyelni. Döntés képtelen vagyok és ha döntöttem is utána nem vagyok biztos benne hogy jól.
2019. aug. 11. 22:26
1/11 anonim válasza:
Az üresség miatt szerintem simán lehet az. Miért nem szeretnél senkivel sem beszélni, nem látod értelmét? Csak mert ha ez az ok, akkor lehet depresszió.
Persze biztosat csak orvos tud mondani.
2/11 A kérdező kommentje:
Félek a reakcióktól és hogy elitélnek
2019. aug. 11. 22:28
3/11 A kérdező kommentje:
Múltkor mikor erről szerettem volna beszélni a szüleimmel, azt mondták hogy nem vagyok az és elküldtek.
2019. aug. 11. 22:30
4/11 A kérdező kommentje:
Ez után még már nem láttam értelmét hogy másnak is mondjam vagy kérdezzek mert úgy se hinnének
2019. aug. 11. 22:32
5/11 A kérdező kommentje:
Ezt elfelejtettem az alap kérdés leírásához tenni:
-önbizalomhiány
2019. aug. 11. 22:42
6/11 anonim válasza:
Ha elmúltál 18, nem muszáj a szüleidet beavatni.
Ha kiskorú vagy, akkor is elmehetsz szerintem az iskolapszichológushoz.
7/11 A kérdező kommentje:
És semmihez sincs energiám ha tehetném ki se kelnék az ágyból volt olyan mikor délután 4-ig csak aludtam későn lefekvés nélkül. A régi kedvencekhez sincs energiám néhányat már nem is kedvelek amit tegnap még szerettem.
2019. aug. 11. 22:45
8/11 A kérdező kommentje:
Az iskola pcihológus fizetős vagy csak oda kell menni hozzá?
2019. aug. 11. 22:45
10/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszi
2019. aug. 11. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!