45-50 felettiek, valóban ennyi egy élet, vagy van még, mit várni ettől az egésztől?
Igen tartalmas volt az eddigi életem, számtalan helyzetet megéltem, nagyon sokat tapasztaltam. Mondhatom, az átlagnál sokkal többet éltem meg 50 éves koromra. Sok jót, sok rosszat, sok jó embert, nagyon sok rossz embert éltem meg.
Nem ilyennek képzeltem a felnőttkort, de főleg nem a 40 feletti éveket. :-(
Mókuskerék! Újra és újra ugyanaz, de egyre több problémával, egyre rosszabbodó egészségemmel. Utóbbi egyre több dologban gátol. Szeretnék változtatni, kilépni a megszokásokból, de már fogalmam nincs, miként tegyem. Amikor valami ötletem mégis támad azt vagy elhessegetem, vagy lebeszélem magam róla. Ami jó lenne nekem, az nem lenne jó a családomnak, gyerekeimnek, nejemnek. Illetve, mit akarok már az én koromban? :-(
Szoktál olvasni? Ha nem, akkor keress egy könyvet, aztán egy másikat, harmadikat stb.
Ha pedig szoktál, akkor írj! Például a gyerekeidnek is írhatsz egy "könyvet", nekem pl már nem él az apám, és ha írt volna egy könyvet a gondolatairól, terveiről, emlékeiről szívesen elolvasnám most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!