Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Adna valaki ertelmes tanacsot...

Adna valaki ertelmes tanacsot ha erre lehet egyaltalan?

Figyelt kérdés
Roviden tomoren: Elvesztettem a barataimat mindenki utal itt a varosban. Folyamatosan csalodast okozok magamnak es a kornyezetemnek, de igazabol mar senkit sem erdeklek. Csunyanak erzem magam de annyira depresszios vagyok hogy nem erdekel a kulsom se mar. Gyulolom magamat minden nap sirok. 18 eveses letemre egy semmi vagyok. Erettsegiznem kene es most vagyok 10.be... de en jol tudom hogyan es miert jutottam idaig. De ezt sajnos senki sem ertheti, nem is tudna. Inkabb elviselem a lenezo tekinteteket, es elhiszem hogy ezt erdemlem. Semmirevalonak egy nullanak tartom magam. Irhatnek regenyt de az is keves lenne hogy valaki megertse a tortenetemet. Van innen kiut? Ha igen mit tegyek? Ti tudnatok valamit tenni? Felek a pszichologustol, nem tudnek beszelni oszinten senkinek arrol min megyek keresztul mert elsirnam magam. /lany vagyok. Koszonom elore is. Ha valakit erdekelnenek a reszletek, irhat.

2014. szept. 3. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig jó lenne erről beszélni valakivel. Az ha beszélsz erről olyan utakat nyithat meg a probléma kezelésében, amikre nem is gondoltál. Egyébként meg csinálj valamit, ami kimozdít ebből az állapotból. Egyél, igyál olyan dolgokat, amiket szeretsz, menj el fodrászhoz, változtass külsőt, csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz. Nem tudom, öltözz ki, sminkelj, találd meg újra magad. Lehet, hogy ez ilyen sallang szövegnek tűnik, de most arra lenne szükséged, hogy ebből az állapotból némileg kimozdulj. Nem baj, ha elsírod magad, néha kell az is. A lényeg, hogy ne hagy el magad, erősödj meg. Aztán itt van ez a kisugárzás dolog is nem hülyeség, ha az emberek érzik rajtad, hogy jól érzed magad a bőrödben, jobban is viszonyulnak hozzád. Remélem tudtam segíteni, de ha gondolod, írj rám valamikor, ha beszélgetni szeretnél, bármiről.
2014. szept. 3. 21:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom, de hidd el ez a tortenet sulyosabb annal, minthogy par apro valtozassal tul lepjek. Ez sulyos depresszio es evek ota szenvedek benne kisebb nagyobb megszakitasokkal. Ha ilyen egyszeru lenne most nem irnam ezt.
2014. szept. 3. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindig van kiút :)

Ne utáld magad,hidd el te is sokat érsz :)

Azért nem megy a suli mert problémáid vannak.

Nem kell féled a pszichológustól,esetleg osztályfőnököddel is tudnál beszélni,biztos tudna neked segíteni.

Ne szomorkodj :)

Fel a fejjel lesz ez még jobb is :)

2014. szept. 3. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ez a helyzet. Akkor azt javasolnám, hogy fordulj szakemberhez, ő talán tud segíteni. Mert ez így nem jó.
2014. szept. 3. 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj el pszichológushoz, nem bánt, nem kell tőle félni. Ha egyszer elkezded, akkor menni fog.
2014. szept. 3. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!