Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichológushoz fordultam a...

Pszichológushoz fordultam a problémáimmal, de sokkal rosszabbul lettem attól, hogy el kell mondjam mi történt. Hogy lesz ez így jobb?

Figyelt kérdés
Mikor kijöttem azt éreztem minjárt sírni fogok és nagyon szeretnék megölelni valakit és kisírni magam a vállán. De nincs kit és az utcán nem akartam bőgni. Így elfolytottam aminek az lett a vége, hogy szédelegni kezdtem, úgy éreztem össze vissza ver a szívem és elájulok. Hazajutottam éppségben, de félek ha ilyen hatással van rám a terápia akkor nem jobban, hanem rosszabbul leszek tőle. El vagyok keseredve. Vagy ez normális az elején?
2019. júl. 28. 17:25
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Autogén tréninget megtanultam sok éve pszichológustól. Az elalvásban segít. Egyébként nem.
2019. szept. 14. 08:51
 32/36 anonim ***** válasza:
Igazabol az jutott meg eszembe h lehet h allergias vgy. Kepzeld van olyan aki tok hiposzias lesz.... es kb siman lefejeli az asztalt a faradtsagtol szo szerint. Na ez utan meg erdemes lenne utana jarnod.... fuleszeten vgy tudogondozoba. +raadasul azon kivul h alig elsz a faraftsagtol az allergia miatt siman csinal olyan tuneteket mintha beteg vgy nathas lennel. Es egy mometason orrspray amit orvos irhat fel illetve allergia bogyo sokat segithet. En meg ezt a kort megjarnam illetve nemtom hogy hol laksz de en lehet elkezdenek orszagos intezmenyekbe is erdeklodni. Mint orazagos gerincgy.kp. ott is van pszichologua ia vgy Nyiro Gyula korhaz. Biztos h fognak gyogyszereket ajanlani nem kell beszedni es meg kell tanulnod elenegedni ezt a temat ha ennyire nem szeretned....de a pszichiterapiat en tolnam. De amondo vgyk h mindenkepp keresgelj mert a leirtak alapjan tenyleg nem vgy jol. :( kitartas. Az magyon jo h rajzolgatsz meg varr es fuzol. :))
2019. szept. 16. 15:29
 33/36 A kérdező kommentje:
Nem kell orvoshoz mennem. Brutál parlagfű allergiám van. Szedem a gyógyszert meg 4 félemorrsprayt felváltva. Így is megpusztulok az állandó tüsszögéstől meg orrfújástól. A mometason szteroid. Az nem nyerő mentalis problémák esetén. De már ott tartottam hogy nem érdekelt és befújtam. Semmit nem ért. :( allergiától lehet fáradtnak lenni? Ezt nem gondoltam. A gerincgyógyaszati kpbam egyszer jártam. Gerincproblémával. 1.5 várakozás után ramnéztek pulcsiban és 2 percig foglalkozott velem az orvos. Azt hiszem az nem az a hely ahova mégyeszer vissza szeretnék menni.
2019. szept. 16. 17:38
 34/36 anonim ***** válasza:
70%

Azert mert sokat vartal es rad neztek pulcsiba attol ugy gondolod majd az ottani pszichologus is ezt fogja csinalni???ketlem!!! Úgy mondasz vélemény dolgokról hogy el sem mentél És meg sem próbáltad Na ez az ami igazán gáz. Lehet hogy rád néztek pulcsiban de 1 pszichologushoz kellene elmenni a Gerincgyógyászati központban mivel országos intézmény.felajánlottam pár országos intézményt ha már annyira szakemberhez szeretnél menni de még ezekkel sem élnel...Akkor menj a Nyírő Gyula kórházban ha szeretnél valamit magaddal kezdeni,az is országos Intézmény.

Egyebkent csak szeretném felhívni a figyelmet arra hogy rengetegen írtunk neked És próbálunk segíteni és én is Rengeteget írtam mert szerettem volna segíteni de egyébként minden ötletre minden lehetőségre egy tiltakozás a válaszod,folyamatosan csak elutasitas van a válaszaidbaan. így úgy gondolom hogy egyáltalán nem lehet neked segíteni. ha egy kicsit nyitottabb lennél a dolgok felé akkor talán te is előrebb haladnal.

Ha tényleg segíteni akarsz magadon akkor indulj el valamerre és ne mondj minden lehetőségről rögtön egy nemet úgy hogy nem is próbáltad meg.Tudod van az a mondás hogy segíts magadon az Isten is megsegít.

És igen akkor valószínűleg a parlagfű lesz a problémád....meg kellene találni a megfelelő gyógyszert és nem négy félét szedni mert ilyen nem létezik hogy allergiára négyféle gyógyszert szedünk.Ha megtalálod a megfelelő gyógyszert a kezelőorvosoddal akkor egyetlen egy gyógyszer is segítene. Talan a Lordestin vgy lertazin hatasos is lehetne... amit este kellene bevenni és utána jól lennél. én is használok mometazon Semmi bajom nincsen tőle.igen az steroid tisztaba vgyk vele. Es hatásos sokkal hatásosabb mint a nem szteroid Orrspray és semmi bajod nem lesz tőle. Ezt nem akkora adagba viszed be mint amikor oralisan vgy venasan kapaz szteroid lokesterapiat. Orrspray semmi köze nincsen ahhoz a mennyiséghez....Egyébként napi kétszer egy befujast alkalmazol. viszont hogyha ez sem használ akkor nem tudom hogy mi lehet a probléma.Akkor lehet hogy tényleg mindenféle problémátd psziches. Es pstichigen szindromad van.vgy szomatizacios problema... és mert az hogy nem használ az orrspray sem főleg a mometazon ilyen nincs... többet nem tudok írni mert én úgy gondolom hogy rengeteget próbáltam segíteni rengeteg opciót mondtam de mindent elutasitottal. Úgyhogy ha gondolod olvasgassd a válaszokat és próbálj megoldást találni azok közül vagy akkor nem tudom...max így maradsz a "slamaaztikaba". Aki nagyon akar vmit az addig megy mig nwm sikerul neki pontot tennie....tehat szeretnél így maradni??Nem hiszem. Szóval Gondold végig a dolgokat....Kitartás

Legyen szép napod sok sikert kívánok a továbbiakban!

És igen ha nincs megfelelően kezelve az allergia akkor simán el is lehet ájulni oxigénhiányos állapotot eredményez azaz hipoxiat.de nem fogsz elajulni csakvmarad az atom faradtsag.

2019. szept. 17. 12:37
 35/36 A kérdező kommentje:
Nem értelek? Nem kötelező ide írkalni. Eszem ágaban sincs mégegy pszichologushoz vagy pszichiáterhez menni. Jártam már soknál és csak még pocsekabbul éreztem magam. Gyógyszereket szedni meg korhazba feküdni meg autqn végkepp eszemben sincsm. Az nem segítség hogy elmomdom mit próbáltam az nem jött be, vagy még rosszabb lett és azt erőlteti valaki erőszakosan majd vadaskodik mert nem csinalom amit mond. Ez olyan mimtha valakibe beletömnek a spenótot. Kihanyná aztán magyaraznak neki naponta milyen finom is az. Ennek mi értelme? Nem akarok semmilyen terápiára járni! Fogd fel. Akkor sem ha neked meg a szomszéd néninek bevált. Unalmas elakadt a lemez! A kérdest meg már én unom, úgyhogy köszi nem kérek több "jó" tanácsot. Ezt úgyis nekem kell megoldani ha nem megy ahhiz sincs senkinek semmi köze. Szteroidot meg biztos nem fogok használni. Leszarom te mivel mérgezed magad. Ha figyeltél volna -de leírom mégegyszer hátha most sikerül megerteni- csak 1 féle gyógyszert szedek. De az alig hat. És 5 féle orrsprayt. Ezek sem szüntetik meg a túneteimet. De ebből kettő mwg mimdig hatasosabb mint a mometason ami konkreten semmit nem hasznalt. Magyarán ismerem a termeket. Nekem szart sem ért!!! Nyilván bennem van a hiba. De ezt is leszarom. Oxigenhianyos meg mi a franctól lennék. Kapok levegőt. Marhasagokat azért nem kell kitalálni. Allergológis sem vagy így okoskodni sem kell a témában. Képzeld én nem vagyok te. Meglepő mi? Barátkozz meg a gondolattal! Így rám nem hat ugyan az ugyan úgy. Kérlek ne írj több választ mert már az sem érdekel. Aki tenyleg segíteni príbalt és nem erőszakoskodott annak köszönöm. A kérdés nem releváns tovább. Lezárnám a valaszadást.
2019. szept. 17. 15:26
 36/36 anonim ***** válasza:

Köszönet a válaszadóknak😚

A kérdező meg menjen három műszakba dolgozni és próbáljon Ő MÁSOKNAK SEGÍTENI 😉

2021. aug. 22. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!