Pszichológushoz fordultam a problémáimmal, de sokkal rosszabbul lettem attól, hogy el kell mondjam mi történt. Hogy lesz ez így jobb?
Azert mert sokat vartal es rad neztek pulcsiba attol ugy gondolod majd az ottani pszichologus is ezt fogja csinalni???ketlem!!! Úgy mondasz vélemény dolgokról hogy el sem mentél És meg sem próbáltad Na ez az ami igazán gáz. Lehet hogy rád néztek pulcsiban de 1 pszichologushoz kellene elmenni a Gerincgyógyászati központban mivel országos intézmény.felajánlottam pár országos intézményt ha már annyira szakemberhez szeretnél menni de még ezekkel sem élnel...Akkor menj a Nyírő Gyula kórházban ha szeretnél valamit magaddal kezdeni,az is országos Intézmény.
Egyebkent csak szeretném felhívni a figyelmet arra hogy rengetegen írtunk neked És próbálunk segíteni és én is Rengeteget írtam mert szerettem volna segíteni de egyébként minden ötletre minden lehetőségre egy tiltakozás a válaszod,folyamatosan csak elutasitas van a válaszaidbaan. így úgy gondolom hogy egyáltalán nem lehet neked segíteni. ha egy kicsit nyitottabb lennél a dolgok felé akkor talán te is előrebb haladnal.
Ha tényleg segíteni akarsz magadon akkor indulj el valamerre és ne mondj minden lehetőségről rögtön egy nemet úgy hogy nem is próbáltad meg.Tudod van az a mondás hogy segíts magadon az Isten is megsegít.
És igen akkor valószínűleg a parlagfű lesz a problémád....meg kellene találni a megfelelő gyógyszert és nem négy félét szedni mert ilyen nem létezik hogy allergiára négyféle gyógyszert szedünk.Ha megtalálod a megfelelő gyógyszert a kezelőorvosoddal akkor egyetlen egy gyógyszer is segítene. Talan a Lordestin vgy lertazin hatasos is lehetne... amit este kellene bevenni és utána jól lennél. én is használok mometazon Semmi bajom nincsen tőle.igen az steroid tisztaba vgyk vele. Es hatásos sokkal hatásosabb mint a nem szteroid Orrspray és semmi bajod nem lesz tőle. Ezt nem akkora adagba viszed be mint amikor oralisan vgy venasan kapaz szteroid lokesterapiat. Orrspray semmi köze nincsen ahhoz a mennyiséghez....Egyébként napi kétszer egy befujast alkalmazol. viszont hogyha ez sem használ akkor nem tudom hogy mi lehet a probléma.Akkor lehet hogy tényleg mindenféle problémátd psziches. Es pstichigen szindromad van.vgy szomatizacios problema... és mert az hogy nem használ az orrspray sem főleg a mometazon ilyen nincs... többet nem tudok írni mert én úgy gondolom hogy rengeteget próbáltam segíteni rengeteg opciót mondtam de mindent elutasitottal. Úgyhogy ha gondolod olvasgassd a válaszokat és próbálj megoldást találni azok közül vagy akkor nem tudom...max így maradsz a "slamaaztikaba". Aki nagyon akar vmit az addig megy mig nwm sikerul neki pontot tennie....tehat szeretnél így maradni??Nem hiszem. Szóval Gondold végig a dolgokat....Kitartás
Legyen szép napod sok sikert kívánok a továbbiakban!
És igen ha nincs megfelelően kezelve az allergia akkor simán el is lehet ájulni oxigénhiányos állapotot eredményez azaz hipoxiat.de nem fogsz elajulni csakvmarad az atom faradtsag.
Köszönet a válaszadóknak😚
A kérdező meg menjen három műszakba dolgozni és próbáljon Ő MÁSOKNAK SEGÍTENI 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!