Annyira erősen szorongok, hogy már úgy érzem belehalok. Hó végére kaptam időpontot a pszichológushoz. Hogy bírjam ki addig?
Már a fejem szétesik tőle, hasmenésem van, szédülök, alig tudok aludni, halálfélelem gyötör, mindenhol rosszul leszek annyira kiszívja az erőm a stressz. Nem használ se a vitamin, se az egészséges táplálkozás,k
Se a citromfű tea,se a meditációs zene. Beszélni nem tudok erről senkivel. A testmozgás jót tenne de az ájulás szélén már az sem megy. Komolyan azt érzem itt van a történet vége. Már alig maradt bennem élet. Nagyon meg vagyok rémülve ettől az állapottól. Semmi értelme szoronganom mégis non stop ez megy.
Szia
Hasonló helyzetben voltam, pszchihológust hagyd a fenébe, ezt csak is pszchihiáterrel lehet megbeszélni.
Ne félj hozzá elmenni, sokat segíthet.
Minden jót kívánok!:)
Nézd meg, és gondolkozz el rajta:
Ha ennyire súlyosak a tüneteid, kivételesen merem javasolni enyhe nyugtató szedését, átmenetileg. Azt a háziorvos is felírhatja, oda pedig akár holnap is mehetsz.
Tudom, milyen érzés, nem kívánom senkinek, rajtam ilyenkor csak a Xanax (Frontin) segít, de igaz, hogy könnyen hozzá lehet szokni. Ugyanakkor szenvedni sem érdemes hó végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!