Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy járhatnék pszichológushoz...

Hogy járhatnék pszichológushoz ha a tb támogatott helyen a terápia feltétele a gyógyszer szedés? A magán meg csak munakidőben rendel?

Figyelt kérdés
Azt hittem ha fizetek egy valag pénzt legalább mehetek munkaidő után. Reménytelennek érzem a helyzetet. Kezdem azt érezni ez egy iparág ami egyaltalán nem a segítségnyújtásról szól csak a könnyű pénzkeresetről. :( és a bajba jutott emberek kizsákmányolásáról.
2019. júl. 9. 12:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Privátban írd meg, hova tartozol TB alapon!

Az, hogy egy terápia FELTÉTELE gyógyszerszedés, komoly figyelmeztető jel. Valami nem stimmel. Vagy nem lehet, hogy félreértettél valamit?

Milyen problémával akartál terápiába menni? Mi a problémád?

Privátban válaszolhatsz, sőt inkább azt ajánlom a személyes jellege miatt.

2019. júl. 9. 12:06
 2/17 A kérdező kommentje:
Ez min változtatna?
2019. júl. 9. 12:25
 3/17 anonim ***** válasza:
Pszichológus eleve nem írhat gyógyszert, az a pszichiáter. Vagy félreértettél valamit, vagy komolyabbnak ítélik a problémát, mint te, hogyha inkább pszichiátert ajánlanak.
2019. júl. 9. 12:42
 4/17 A kérdező kommentje:
Tb alapon nem lehet csak úgy pszichológushoz menni ha előbb találkozol egy pszichiáterrel. Muszáj, nem lehet kihagyni a programból. Teljesen mindegy milyennek ítélik a problémát. Ez az én testem és nem vagyok hajlandó drogokat szedni és a mellékhatasait élvezni!
2019. júl. 9. 13:07
 5/17 anonim ***** válasza:
Annak kell gyógyszert szedni, akinek felirjak. Semmi értelme a kezelésnek, ha nem működik együtt a beteg. Viszont ha neked csak pszichológus elég lesz, akkor nem fognak feleslegesen gyógyszerekkel tömni.
2019. júl. 9. 13:25
 6/17 A kérdező kommentje:

Komolyan? Gondolom te az a beteg vagy aki a lábát is levágatná az első orvosi szóra? Taps!

Mennyi ideig szedtél ilyen "gyógyszereket" meggyógyultál tőlük és vidáman abbahagytad? A büdös francokat! Úgy okodkodsz, hogy a betegtájékoztatóját sem olvastad egynek sem. Képzeld a felírt nyugtatót kipróbáltam. Majdnem a tolószékben végeztem a mellekhatásaitól. Semmivel nem volt jobb tőle csak rosszabb. De biztos azt kéne szednem ha te mondod. Főleg úgy, hogy azzal sem vagy tisztában mi a tb támogatott terápiára járas menete. Újabb taps! Köszönöm a "hasznos" válaszokat. Ne fáradj tovább mert k@rva idegesítő.

2019. júl. 9. 15:21
 7/17 anonim ***** válasza:
70%
Én viszont tudom, mi a menete. Pszichiáter és gyógyszer nélkül jutottam tb pszichológushoz, és fél évvel később amikor túl lassú volt a változás, akkor mentem pszichiáterhez gyógyszerért. Megjegyzem, ez a gyógyszer nem okozott nálam agyhalált, semmi bajom nincs tőle, az is egy betegség ha valaki ritka mellékhatásokat olvasgat és belebetegszik (placebó hatás? ). Ellenben sokkal jobban vagyok a gyógyszertől, ismét tudok egyetemre és munkába járni, és ÉLNI.
2019. júl. 11. 22:47
 8/17 A kérdező kommentje:

A mi kerületünkben ezr nem lehet!

Nagyon ügyes vagy, akkor rajzolb egy pirospontot a homlokodra!

A gyógyszer betegtájékoztatóját csak akkor olvadtam el mikor már nem tudtam mitől van minden bajom. Placebó mi? A bezegtájékoztató egyébként nem egy szórakoztató mese hanem a valóság amit értelmes emberek komolyan vesznek. Légyszi ne írj több hozzászólást mert nem hasznosak!

2019. júl. 12. 08:03
 9/17 anonim ***** válasza:
53%

A stílusod alapján ahogy segítőkész emberekkel beszélsz, nem ártana neked néhány gyógyszert bevenned.

Ha ennyire nem vagy képes magadon, a gondolkodásodon, és mindenen változtatni, csak mindenki más a hibás (mert ez egy kizsákmányoló iparág, a pszichológus kirabol, a pszichiáter mérgez, az orvos mittudomén mit csinál...), akkor kár volt kérdést feltenned itt.

Így az előző kommentem ennyiben módosítanám: Neked sehogy nem lehet tb-sre kerülni, mert feltétele a gyógyszerszedés :P

2019. júl. 12. 13:25
 10/17 A kérdező kommentje:
Hol vannak a segítőkész emberek??? Én egy erőszakos kekeckedő okoskodó unatkozó némbert látok aki rám akarja etőltetni az igazát. Nincs jobb dolga mint ide írkaljon bármire ami megjenik az oldalon és kioktasson mindenkit, mivel a való életeben el van nyomva és senki nem hallgat rá. Rossz lehet, hogy itt kell kiélned a frusztrációdidat, ez is bizonyítja, hogy nem hatott a gyógyszer. De eszegd tovább és legyen a napi boldogságod, hogy jó nagyokat beszólsz azoknak akik feltesznek egy kérdést. TAPS! :) Nyugodtan írj még ide valami fröcsögést az ilyenek mint te úgysem bírjak ki. Sajnos én már nem fogom elolvasni mert leallítom a kérdés követését. Tovabbi jó mulatást neked bogyókat eszegetve és elgész nap a gyakorit bámulva. Egyébként meg a kérdés sem relevans már mert találtam megoldást azóta ami nem a gyógyszer eszegetés lesz!
2019. júl. 13. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!