Hogy járhatnék pszichológushoz ha a tb támogatott helyen a terápia feltétele a gyógyszer szedés? A magán meg csak munakidőben rendel?
Szia!
Privátban írd meg, hova tartozol TB alapon!
Az, hogy egy terápia FELTÉTELE gyógyszerszedés, komoly figyelmeztető jel. Valami nem stimmel. Vagy nem lehet, hogy félreértettél valamit?
Milyen problémával akartál terápiába menni? Mi a problémád?
Privátban válaszolhatsz, sőt inkább azt ajánlom a személyes jellege miatt.
Komolyan? Gondolom te az a beteg vagy aki a lábát is levágatná az első orvosi szóra? Taps!
Mennyi ideig szedtél ilyen "gyógyszereket" meggyógyultál tőlük és vidáman abbahagytad? A büdös francokat! Úgy okodkodsz, hogy a betegtájékoztatóját sem olvastad egynek sem. Képzeld a felírt nyugtatót kipróbáltam. Majdnem a tolószékben végeztem a mellekhatásaitól. Semmivel nem volt jobb tőle csak rosszabb. De biztos azt kéne szednem ha te mondod. Főleg úgy, hogy azzal sem vagy tisztában mi a tb támogatott terápiára járas menete. Újabb taps! Köszönöm a "hasznos" válaszokat. Ne fáradj tovább mert k@rva idegesítő.
A mi kerületünkben ezr nem lehet!
Nagyon ügyes vagy, akkor rajzolb egy pirospontot a homlokodra!
A gyógyszer betegtájékoztatóját csak akkor olvadtam el mikor már nem tudtam mitől van minden bajom. Placebó mi? A bezegtájékoztató egyébként nem egy szórakoztató mese hanem a valóság amit értelmes emberek komolyan vesznek. Légyszi ne írj több hozzászólást mert nem hasznosak!
A stílusod alapján ahogy segítőkész emberekkel beszélsz, nem ártana neked néhány gyógyszert bevenned.
Ha ennyire nem vagy képes magadon, a gondolkodásodon, és mindenen változtatni, csak mindenki más a hibás (mert ez egy kizsákmányoló iparág, a pszichológus kirabol, a pszichiáter mérgez, az orvos mittudomén mit csinál...), akkor kár volt kérdést feltenned itt.
Így az előző kommentem ennyiben módosítanám: Neked sehogy nem lehet tb-sre kerülni, mert feltétele a gyógyszerszedés :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!