Szednem kell-e örökké az 1 mg-os vérnyomáscsökkentőt, amit a kardiólugos írt fel amikor pszichiátriai kényszer gondolat betegség miatt magas volt elég gyakran? Mert szerintem sem a vérnyomásommal van baj.
Figyelt kérdés
Előtte már voltam pszihiáternél 2018-ban. Most azonban idén kezdődőtt újra ez az egész és magas vérnyomást mértek, de volt rajtam 24 órás mérő amit jó eredményt mutatott. Most újra pszichiáterhez járok aki gyószerrel kezel.#gyógyszer #vérnyomás #pszichiáter #kényszer #mentális #kényszerbetegség #mérő #vérnyomáscsökkentő #ABPM #obszesszív-kompulzív zavar
2019. júl. 4. 17:53
1/12 A kérdező kommentje:
Tényleg nem lehet befejezni a vérnyomácsökkő szedését? mondjuk az orvos nem mondta nekem
2019. júl. 4. 18:00
2/12 A kérdező kommentje:
februárban kezdődött újra
2019. júl. 4. 18:07
3/12 A kérdező kommentje:
Obszesszív-kompulzív zavarom van :(
2019. júl. 4. 18:08
4/12 anonim válasza:
Milyen vérnyomáscsökkentő ez?
Szedtél antidepresszánst vagy nyugtatót. Ha igen, milyet?
5/12 A kérdező kommentje:
vérnyomáscsökkentő: Rilmenidin Teva 1 mg
nyugtató: frontin 0,25 mg
antidepresszáns: fevarin 50 mg, 100 mg
2019. júl. 5. 18:48
6/12 anonim válasza:
A tartósan magas, vagy gyakran kiugró vérnyomás károsítja az ereket, később infarktust is okozhat. Pszichésen is lehet magas a vérnyomás, ez pont ugyanannyira káros. Ha megnyugszol, és tartósan hetekig, hónapokig)normális a v.ny. akkor fokozatosan el lehet hagyni a v.ny.csökkentőt. ORVOSI FELÜGYELT, ELLENŐRZÉS MELLETT! Magyarul magadtól ne hagyd el, csak mert úgy döntesz.
7/12 A kérdező kommentje:
köszi!
2019. júl. 7. 12:59
8/12 anonim válasza:
Nekem pánik betegségnél volt magas a vérnyomás.mivel bármikor felmehet roham nélkül is,szednem kell...az mindegy hány mg ,mert a hatóanyag nem mindegy.Nekem az egyik 5mg volt,110-es vérnyomást csinált,a másik 1mg és 90est. Nekem évek óta szednem kell,hiába nincs már pánikroham,és semmi mást nem szedek.Így gyanítom neked is szedned kell,ne legyen ingadozó és ne menjen sűrűn fel.
9/12 A kérdező kommentje:
pánik beteg vagyok én is :(
2019. júl. 9. 11:30
10/12 anonim válasza:
A relaxáció képes csökkenteni a magas vérnyomást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!