Ez normális? Nektek szokott ilyen lenni?
Figyelt kérdés
Nah szóval már olyan ovis koromtól kezdve van, hogy amikor beszélgetek az emberekkel, akkor tök random ilyen erőszakos és erotikus gondolataim lesznek, függetlenül a beszélgetési témától,és van amikor az adott személy is benne van ezekben..hiába nem akarok ezekre gondolni egyszerűen nem tudok ezektől szabadulni :(( ráadásként nagyon félek attól is, hogy esetleg az adott személy rájön, hogy ilyenek járnak a fejemben..ez mennyire normális? Lehet ez ellen valamit tenni? :/ 17L2018. júl. 31. 19:15
1/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok/ voltam :D Nem tudok rá orvosságot dee mindig azzal nyugtatom magamat, hogy úgy sem látnak a fejembe. Mondjuk 3 éve csak a páromnál van ez, meglátom vagy beszélgetünk és egyből azon kapom magam, hogy azon töröm a fejem, este hogyan kellene elcsábítanom :)
26/N
2/5 anonim válasza:
Azt hiszem, szeretnék veled hosszasan beszélgetni, aztán ha közben erotikus gondolataid támadnak, nyugodtan kiélheted rajtam. Ez jó terápia lehet. :)
3/5 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, de nekem rövid beszélgetés is megfelel.
4/5 anonim válasza:
Hogyne lenne...
Ha egy jó pasival beszélek, akár munkaügyben, vagy bármit, közben meg úgy beindul a fantáziám :-) ma is pont így voltam, meg is fordult a fejemben, hogy szegény pasi, ha tudná, mekkorát szexelnék vele :-)
De ez sose látszik rajtam kívülről.
Erőszakos gondolatom csak olyan unszimpi egyénekkel szemben van. Persze, ez sem látszik rajtam. Tudok viselkedni :-D
5/5 anonim válasza:
Nekem is voltak régen, még templonban is. Elmúltak, szerencsére. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!