Másnak is szokott ilyen lenni? Normális? Több lent.
Az elején leszögezem, hogy teljesen normális vagyok, csak ezt nem értem :D Nem biztos, hogy tisztán eltudom magyarázni.
Tehát nagyon sokszor van az, hogy körülbelül éjjeli négykor felkelek, és kb. 1 percig nem vagyok magamnál, csak nézem a falat, de nem tudok felállni (nem paralízis!). Ilyenkor mindig meg szeretném nézni a telefonomon, mennyi az idő, de mindig az elzsibbadt tenyeremet nyomkodom a telefon helyett (?). Amikor valaki mellettem alszik nem érti, miért nyomkodom a tenyeremet a másik kezemmel, és nekem kellemetlen, hogy ilyenkor a legtöbben kinevetnek :D Körülbelül két percig van ez, közben a mások által elmondottak szerint szólongatnak engem, de nem reagálok, mintha robot lennék, nézem a tenyeremet és nyomkodom. A két perc után magamhoz térek általában, és eszembe jut, hogy a tenyeremet nyomkodom. Ilyenkor felállok és megnézem az időt a telefonomon. Ez miért van? Ilyenkor még álmodok? Komolyan idegesít, nem viccből tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!