Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szednem kell-e örökké az 1...

Szednem kell-e örökké az 1 mg-os vérnyomáscsökkentőt, amit a kardiólugos írt fel amikor pszichiátriai kényszer gondolat betegség miatt magas volt elég gyakran? Mert szerintem sem a vérnyomásommal van baj.

Figyelt kérdés
Előtte már voltam pszihiáternél 2018-ban. Most azonban idén kezdődőtt újra ez az egész és magas vérnyomást mértek, de volt rajtam 24 órás mérő amit jó eredményt mutatott. Most újra pszichiáterhez járok aki gyószerrel kezel.

2019. júl. 4. 17:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ezt mindenkèpp az orvosoddal konzultáld meg. Magadtól ne hagyd el csak ha orvos engedèlyezi!
2020. jan. 8. 10:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Szorongás okozhatja, amíg ez nem szűnik meg, addig szedni kell. Hogy ez 2 hónap, 5 év, vagy soha sem következik be, azt nem tudni, de egyelőre én nem azon stresszelnék, hogy meddig kell szedjem. Elég kontraproduktív szerintem 😔
2020. nov. 2. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!