Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy járhatnék pszichológushoz...

Hogy járhatnék pszichológushoz ha a tb támogatott helyen a terápia feltétele a gyógyszer szedés? A magán meg csak munakidőben rendel?

Figyelt kérdés
Azt hittem ha fizetek egy valag pénzt legalább mehetek munkaidő után. Reménytelennek érzem a helyzetet. Kezdem azt érezni ez egy iparág ami egyaltalán nem a segítségnyújtásról szól csak a könnyű pénzkeresetről. :( és a bajba jutott emberek kizsákmányolásáról.
2019. júl. 9. 12:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Még jó hogy külön kértem, hogy ne írj több választ. :D Ezen már tényleg csak röhögni lehet annyira szánalmas. :D
2019. júl. 13. 16:35
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

76%-os hagyd rá. Azt hiszi, hogy egy ember válaszol neki. Rólam is azt hiszi, hogy beteg vagyok, holott sosem voltam beteg és a pszichiáternél is gyakorlaton jártam utoljára. Az ez után adott reakciója tette egyértelművé a dolgot. Van olyan, amikor nem tudsz segíteni. Egyszerűen ehhez nem elég 1 ember, kell olyan is, aki ezt befogadja. Ennek hiányában üres beszéd.

Szóval ne okold magad, de őt sem. Remélem megtalálja a gyógymódot.

2019. júl. 13. 19:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szakembernek sem kell lenni ehhez: az itteni reagálásaid alapján valóban olyan állapotban vagy, hogy már gyógyszeres kezelésre is szükséged lehet a terápia mellett.

De amíg ennyire nem működsz együtt, menthetetlen vagy.

Önmagától senkit nem lehet megmenteni saját akarata ellenére. Ezen gondolkozz el.

2019. júl. 14. 09:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Sajnos igaza van az utolsonak.

Önél komoly problémák lehetnek.

Kedvesen írtak a válaszára segiteni akkartak erre ön durohamot kapot.

Nem is akkarom elkébzelni milyen lehet élőbe.

Tényleg mielőbb keresen fel egy szakembert .😔

2019. júl. 27. 18:05
 15/17 A kérdező kommentje:
Én viszont el tudom képzelni mekkora primitív lehetsz ilyen helyesírással. Az augusztust Görögországban töltöttem. Körbeutaztuk egy részét. Kinéztem egy kis apartmanházat amit lefoglalóztam. Tegnap felmondtam a munkahelyemen és szeptember végen költözöm. A TENGERPARTRA!!! 🙂 A problémáim valahogy elmúltak. De nektek jó bogyózást meg pszichológusosdit. 😁😁😁 Idióták.
2019. szept. 7. 19:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Beteg vagyok nem primitív.
2019. szept. 7. 19:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Akkor talán foglalkozz a saját problémáddal ne másokra erőltesd a saját bajod.
2019. szept. 7. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!