Pszichológushoz fordultam a problémáimmal, de sokkal
rosszabbul lettem attól, hogy el kell mondjam mi történt.
Hogy lesz ez így jobb?
Magadtól hagytad abba, vagy orvos tájékoztatásával, fokozatos dóziscsökkentéssel? Mert nagyon nem mindegy. Amúgy meg nem tömnek, nem kötelező szedni, ő csak javasol. Mindenesetre rengeteg gyógyszer van, kb. megjósolhatatlan melyiktől lesz rosszabb, melyiktől lesz jobb, sajnos ki kell próbálni, hogy kiderüljön. Ha pedig kifogytak az ötletek, a semminél szerintem az is jobb.
2019. júl. 28. 22:54
12/36 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem a te dolgod mi és hogy történt. Kísérleti nyúl pedig nem vagyok aki mérgeket próbál eszegetni hátha valamelyiktől jobb lesz. Ha az lenne a cél vennék heroint attól legalább garantált a boldogság. Köszi az ilyen tanácsokat más bőrét mindig könnyű vásárra vinni. Végülis nem te keszülsz ki tőle. A kérdés pedig nem szólt semmilyen gyógyszerről! Hallani sem akarok róla. Ezt valahol máshol tegyétek! Egyébként is úgy tukmalod, hogy semmit nem tudsz rólam. A pszichológus akinél jártam kifejezetten nem ajanlotta! De örülök, hogy te laikuskent megetetnél velem 5 félét teszt alapon. Taps!
Látom, a jóindulatú tanácsokat szívesen veszed. Ha még nem tetted, feltétlenül pontozd is le a válaszokat. Ezt se felejtsd ki.
Nem vagy még annyira rosszul, hogy ténylegesen elfogadd a segítséget másoktól.
2019. júl. 28. 23:31
14/36 A kérdező kommentje:
Te végzett orvos vagy? Csak mert még egy orvos sem osztogatna random gyógyszereket látatlanban. Pláne drogokat. De ha úgy érzed te nyugodtan próbáld végig az összeset. Engem nem zavar. Csak azt nem értem miért nem vagy képes leállni ezzel a témával ha valaki megkér rá. Ez nem jó tanács!
15/36 A kérdező kommentje:
Öngyilkos gondolatok, szívritmus zavar, deperszonalizáció, hízás, dühkitörés, hallucináció, szédülés, ájulás.....ezt ajánlgatod? Ez a segítség? Ez lenne a megoldás? Ha kiugrom az ablakon tőle az valóban egyfajta megoldás lesz.
2019. júl. 29. 00:03
A pszichiáter a világ legrosszabb döntése, nem tudok olyat akinek jobb lett volna tőle, mert nyugtatókat szedett. Max rászokott, vagy ha dóziscsökkentéssel le is szoktatták még rosszabbul volt mint előtte. Erről ennyit, támogatom a kérdezőt. :) Sajnos egy dilibogyó sem fogja a probléma gyökereit megszüntetni.
2019. szept. 6. 22:26
18/36 A kérdező kommentje:
Köszi :) mondjuk a pszichológus sem. Nem megyek vissza hozzá. Röhej, hogy azért fizetek 10ezret hogy pocsékul érezzem magam.
Atyavilag. Vegig olvastam a kommenteket. Na...hat itt egy kerdezo. Aki segitsegre szorul. El is ment. Kert is segitseget. De nem jol jart majd itt kert segjtseget itt meg felhuztak. Kedves kerdezo. Most en probalok segiteni,kerlek ne ess nekem. Van olyan pszichiater is aki pszichiterapiat tart....persze ajanlj gyogyszert. Mindegyik ajanlj. De nem jelenti h be kell venni. A te dontesed. Attol meg jarhatsz terapiara. Valszeg felzaklatott a teraoia bagyon azert reagaltal igy. Pesti vgy??? Csak mert eszembe jutott egy olyan,h vannak Tb-s pszichologusok,es megprobalhatnad azokat is. Nem mindig az elso vgy a 2. Vgy a 3. Pszichologus lesz a jo. Lehet h a 7. De szerintem ne add fel. Elindultal egy uton. Azaz elmentel segitsegert. Ne hagyd ennyiben. Keress olyat ahol erzed h segit is. Persze h felfog zaklatni es fajni fig de utana jobb lesz. Szoval az jutott eszembe h elvileg Budan az orszagos gerincgy.kpba is vannak pszichologusok megerdeklodhetned h figadnak e? Vgy Nyiro Gy. Vgy Rokus korhaz. Esetleg benezhetnel a helyi sztkba is. Hatha talalsz jot. Nem mindig a fizetos a tuti. A gOgyszer temat engedd el igen szarul vltl tole stb stb....tudom nehez elfelejteni. De nem eri meg ezen felhuzni magad.... :) engedd el. Es keress egy jo psy.t.en drukkolok. :)) es igen a remalmok nem mulnak el maguktol. Nekem ia terapia segitett.
2019. szept. 6. 23:58
20/36 A kérdező kommentje:
Már voltam 3 pszichiáternél és 4 pszichológusnál. Csak sok idő volt és pénz és nem lett jobb semmivel. Tók elegem van az evészből. Eleinte a tbseket próbáltam. Aztán jött a fizetős.
A kerületi pszichológushoz pl. Gyak pszichiáteri velemény utan lehet menni és csak 10 alkalommal. A pszichiáter meg a bogyókat erőltette és kb. lesajnált. Pocsekul éreztem magam. Képtelen voltam visszamenni. Igazából már nem releváns ez a kérdés. Nem akarok több bogyót és pszichológust meg pazichiátert meg terapiát. Hagyon mindenki béké. Épp elég szarul vagyok ezek nélkül is. Hiányzik a francnak, hogy vadidegenek turkáljanak az életemben. Nem kínozom tovább magam semmilyen terápiával. Borzalmas volt az összes. 😝
Kapcsolódó kérdések: