Árthat-e, ha 22 évesen 50 éven felülieknek való vitamint szedek?
Volt itthon, édesapám nem szedte, hát bevettem belőle egyet. Aztán mégegyet, aztán gondoltam miért ne szedhetném... és úgy érzem, hogy jobban érzem magam, mióta szedem.
Csak az a baj, hogy a gyógyszerész nem akarta kiadni, mert apu nem 50 éven felüli, hanem csak 47 éves.
Gondolom egyébként, hogy csak annyiban más, hogy más arányban vannak benne a vitaminok, mint egy junior, vagy normál felnőtt tablettában, de a gyógyszerész mégis bogarat ültetett a fülünkbe!
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:54
Autoimmun betegségek és övsömör? Nem egy kategória azért...
Ja, mellesleg aki kevés tünettel esett át a bárányhimlőn, annak is ehet majd övsömöre, több helyen is ezt olvastam.
Igen, egészséges életmód mellett is meg lehet betegedni. De mégis talán kisebb az esély...
"Egészségügyben csak az adhat tanácsokat......"
Hát igen, pontosan erről van szó, hogy az egészségügy ma nem az egészséggel foglalkozik, hanem kizárólag a betegségekkel, már csak a kialakult betegségükkel keresik fel az emberek az orvosokat.
Láttál te már olyat hogy egy teljesen egészséges ember elmegy orvoshoz, hogy tanácsot kérjen ahhoz hogyan őrizhetné meg az egészségét? Persze hogy nem, hiszen az egészséggel kapcsolatban nincs információja a dokinak, mert erre nem kapott kiképzést. Hol tanítanak meg a leendő dokiknak olyat, hogy mik az emberi szervezet EREDENDŐ képességei, mik a kapacitásai, ideális körülmények közt mennyi ideig tud működni, milyen anyagok szükségesek feltétlenül ahhoz, hogy ezen eredendő képességeit kihasználva, meghibásodás nélkül végezze feladatát?? Ezeket a kérdéseket nem taglalják az egyetemen, kizárólag a betegségek, és az ezekhez kapcsolódó gyógyszeripari készítmények azok, amikkel behatóan foglalkoznak. És ne gyere nekem az anatómiával, mert az anatómia sem taglalja ezeket a kérdéseket.
Ezért a mai egészségügyet nem is szabadna egészségügynek nevezni, mert nem is az. Ha a betegségekkel foglalkozik, akkor inkább betegségügynek kéne hívni, és az ő feladata volna a gyógyítás. Fel kéne használnia az eddig a történelem során használatban lévő, ismert gyógyítási módszereket, hiszen ezekből jócskán van, és nem csak kizárólag a gyógyszeripar által diktált gyógyszerekkel való kezelést kéne alkalmaznia. Munkájának eredményességét számon lehetne kérni tőle, bebizonyítva hogy eredményeket ér el, publikálva a gyógyulásokat, ismertté téve eseteket, hogy láthassák az emberek, eredményes gyógyítás történik. Ezzel szemben ma mi a helyzet?
Az egészségügy keretein belül kizárólag a betegségekkel foglalkoznak, kikiáltják magukat a téma egyetlen szakértőjének, miközben eredmények csak ritkán vannak, kudarcok, perek annál inkább. Amellett pedig lejáratnak más természetes, szerintük áltudományos nézetet, hogy azokat eltaposva megtartsák nem létező tekintélyüket.
Az egészségügy egy teljesen más téma, keretein belül a még egészségeseknek adna segítséget, az egészségesekkel foglalkozna, hogy saját maguk is képesek legyenek tenni magukért, vagyis olyan életvitel kialakításához nyújtana segítséget, ami hozzájárulna a teljes egészség megóvásához, megelőzve a kialakuló betegségeket.
Szerintem ez volna a jövő, így mindenkinek jutna munka bőven, és nem kéne ócsárolni a másik tevékenységét, főleg, ha mindegyik résztvevőn számon lehetne kérni az eredményeit.
Azért mertem leírni az előzőkben amiket leírtam, mert részünkről már nagyon sok dokumentált eredmény létezik, csak a hozzád hasonló szkeptikusok nem foglalkoznak ezekkel az eredményekkel. Ezek az eredmények nem hazudnak, és az a furcsa, hogy nem csak az egészségeseknek segítenek a vitaminok.
Kedves angryman!
Én nem oltattam be magam a H51N védőoltással! Jól tettem, mert felfújt mese, továbbá nem voltak olyan szövődményeim mint egyeseknek! És mégis átestem rajta, és még élek, sőt könnyedén legyőzte a szervezetem a betegséget, akik meghaltak benne, azok meghaltak volna előbb utóbb másba is, mert legyengült az immunrendszerük! A gyógyszeripar a pénzre hajt, nem számít hogy belehalnak emberek! Jó pénz van benne! De viszont szükség van rájuk már valamilyen szinten, mert sok betegségnél valóban segítenek a gyógyszerek és nincs más megoldás, sajnos mérgező világban élünk, ezért van szükség rájuk is! De például nekem a hagymahéjából főzött tea mindig segít ha megfázom stb., természetes antibiotikum van benne! Én a kérdezőnek is írnám: Fölösleges patikákban kapott multivitaminokat szedni, mert ami van vitamin benne az arra jó, hogy a tablettában lévő mérgeket semlegesítse, azért érzed jobban magad, mert bebeszéled magadnak, hogy jobban érzed magad, az emberi test csodálatos dolgokra képes! Egy a lényeg, szükség van biológusokra is, mert ha jön a biológiai háború akkor kell az ellenszer és néhány betegségnél hatásosak lehetnek! A másik lényeg, hogy kövessétek a kínaiakat, oda nem ért el a gyógyszer lobbi! Példa rá unokatesóm ismerőse (unokatesóm ápolónő), rákos volt, áttétes, rendelte kínából az erre való teákat, az orvosok nem hittek a szemükben eltünt az áttét, majd meghalt sajnos, mert elfogyott a pénze és nem bírta tovább inni a teákat stb. ami havi 200ezer ft volt, amint abbahagyta visszaesett, nem bírta végig csinálni a kúrát! Egyébként meg a faj kialakítja magának az ellenszert, csak idő kell hozzá, sokan belehalnak, de példa rá az AIDS, az emberek 5% már immunis rá! És lemerem fogadni, hogy az AIDS is egy kísérlet műve ami kiszabadult.. Olvassatok utána, csak érdekes sok esetben a lap nem jeleníthető már meg :)
Még annyit írnék, hogy a vitaminokra nagyon is szükség van!
Azt megkérdezném, hogy boltokban például Magyarországon miért nem lehet kapni 1000mg-os c vitamint például? Más európai országokban, minden élelmiszer boltban kapható és nem ez a lebutított változat ami 60mg-os! Itt miért nem? Miért csak gyógyszertárban? Egyébként ma már nem 60mg a minimum, ezt bebizonyították! 200mg lenne körülbelül, főleg a fejlődő országokban!
Én ajánlom a flavonmaxplusz -ot felnőtteknek + béres csepp, rég voltam beteg amióta ezeket szedem! Nem olcsó a flavnmaxplusz, de jó, csak ne a folyékony változátát vegyük, mert az hamisítvány, lekvár állaga kell, hogy legyen! Annyit megjegyeznék, hogy pánik beteg voltam és xanax függő, 2hónap után elmúltak a tünetek és a xanaxot is elfelejtettem egyre sűrűbben beszedni, a xanax függőség nagyon dúrva, ha egyből abbahagyod, akkor szédülés, hányás, pánikrohamok, epilepszia stb.! De hálistennek a flavonmax-al ezeket a tüneteket sem éreztem! Már bánom, hogy hallgattam az orvosomra akkor és egyből gyógyszert írt fel és elfogadtam..
Tény, hogy a - lelkileg és fizikailag is - mérgezett világunkban biztosan nagyobb a vitamin- és ásványi anyag szükségletünk, mert ezek az anyagok is közrejátszanak azokban a kémiai, biokémiai folyamatokban, mely során szervezetünk próbál megszabadulni a káros anyagoktól. Az is tény, hogy zöldségeink és gyümölcseink vitamintartalma lecsökkent, még ha nem is annyira, amennyire egyes érdekeltségek riogatni akarnak minket. Az is tény, hogy úgy kell vadászni a termelői zöldségekre és gyümölcsökre, mert azok talán frissebbek és kevésbé vegyszerezettek (nameg rondábbak DE finomabbak).
Az is tény, hogy az orvosok egy - véleményem szerint nagy - része rögtön gyógyszerekhez nyúl. A gyógyszerek általában csak tüneteket csökkentenek, drasztikusak, majdnem mindnek van mellékhatása, ami ha bekövetkezik, akkor durvább (tehát itt most nem a hányingerre és a fejfájásra gondolok).
Az is tény, hogy a természetes gyógymódok zöme az egész szervezetre hat és szelíden. A szervezet öngyógyító erőit mozgósítják.
Az is tény, hogy a természetes ill. népi gyógymódokat háttérbe szorítják. És az embereket nehéz lenne meggyőzni róluk. A legtöbb ember a megfázások számában és erősségében méri az egészséget. Ezt az egészséget tabletta formájában akarja megvásárolni. Majd ha mégis megfázik, "beteg" lesz, akkor újabb tablettától remél gyógyulást (megintcsak: tünetenyhítés, a szervezet gyógyítóerejének, a láznak visszafogása, mikor még nem kéne, már akkor is, hamis biztonságérzet keltése; nem segít visszaerősödni a megfázás miatt legyengült szervezetnek). Ha megkérdezed, miért nem népi gyógymódozik, ingerülten válaszol, hogy nincs rá ideje (nincs ideje napi kétszer tíz perc lámpázásra, teafőzésre, orröblítésre???), meg nincs ideje otthon feküdni (ugyanúgy nem kell enyhe megfázással otthon feküdni, mintha az általam elítélt NeoCitránt inná, de mindegy)... Szóval az emberek is javíthatatlanok.
Az is tény, hogy nagyon sokan nem mozognak, csak a hétvégi diszkóban...
Az is tény, hogy nagyon sokan nem is próbálják csökkenteni a káros anyagok bevitelét, és ha te az orruk előtt próbálod (pl. nem iszol minden szíre szóra kólát) mondván, hogy egészségtelen, akkor mindennek elmondanak, fóbiásnak, idiótának, hülyének, stb...
DE
Maradjunk már a középúton, emberek!
A megavitaminozás igenis veszélyes és felesleges!
Olyan nincs, hogy méregtelenítés, lúgosítás, immunerősítés - legalábbis ebben a formában.
Azért még van vitamin a zöldségeinkben és gyümölcseinkben...
Azért nem minden gyógyszer elítélendő...
Azért a multivitaminok is érnek valamit...
Immunerősítésre még annyit, hogy az emberi szervezetben szerintem csak két dolog van, ami egészséges működés mellett is kellemetlenségeket okoz néha. Az egyik a női szaporodásszervrendszer (a hormonrendszerrel megfűszerezve :D ), a másik pedig az immunrendszer. Gondolj csak egy gyulladt fogra! Ott az immunrendszer nagyobb gondot okoz, mint a bacik maguk.
Egyébként tudnék érveket mondani az immunerősítés ellen. Bár ez nem is létezik - ebben a formában.
És hogy milyen formában létezik? Nos, ha négyszemközt vagy az egyik orvos válaszol portálon megkérdezel egy akármilyen orvost, hogy mivel lehet segíteni az immunrendszert, elmond/leír egy listát. Mozgás, pozitív hozzáállás, kiegyensúlyozott étkezés, traumák normális feldolgozása, stb. Ezt hogyan lehet tablettával kiváltani? Ja, és mellesleg ha egy számunkra még ismeretlen, idegen kórokozó kerül a szervezetünkbe, így is megbetegít...
Igaza van itt mindenkinek! Egy a lényeg! Az leszel amit megeszel! :D
A felépülés: Élelmiszeripar majd gyógyszeripar! Én azt mondom, hogy csesszék meg a gyógyszerüket, meg a biológusok a hülyeségüket! Az élelmiszer ipar meg csessze meg a kajájukat! Cukor betegség már gyerekeknél! Kiindulási pont az élelmiszer ipar, majd segít a gyógyszeripar elfedni ezt! :D
Valaki kidob egy betegséget, majd csinálnak rá ellenszert jó pénzért :D!
Az élelmiszer ipar elveszi az egészséget, majd a gyógyszeripar elfedi ezt, mindenki jól jár csak a fogyasztó nem, ez a lényeg!
Vitaminok sajnos kellenek, mert valahogy kell a szervezetnek küzdeni a sok káros anyag ellen és a flavonmaxplusz tényleg jó!
De a lényeg, támogassuk a vásárlásunkkal a bio ételeket ami drágább, de hosszú távon jobb, mint majd gyógyszerre költeni a megspórolt pénz többszörösét már aki megtudja ezt tenni! Menjünk el egy farmra bevásárolni csirkét, marhát, támogassuk az ilyen "kis" embereket!
"Az élelmiszer ipar elveszi az egészséget, majd a gyógyszeripar elfedi ezt, mindenki jól jár csak a fogyasztó nem, ez a lényeg!"
Ez sajnos igaz!
Szennyezik a levegőt, az élelmiszert, megetetnek a sok túlsós, túlédes étellel, és azt fogod kívánni (szupernormális inger), így elveszik a szervezet jelzése, hogy ez nem kellene.
Aztán a kialakuló betegségekre tünetenyhítő gyógyszereket adnak, de ezen gyógyszerek is rontják a szervezetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!