Mennyi igaz abból, ha betegek vagyunk nem szabad vitamint szedni mert még a bacilusok táplálkoznak vele?
Figyelt kérdés
Nemrég hallottam ilyet a tv-ben..2011. szept. 16. 15:36
1/5 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy ásványi anyagot /pl. Bérescsepp/ és C vitamint viszont ajánlott szedni betegség esetén.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, mert ma még csak 1 multivitamin tablettát ettem.. :( rosszul vagyok ha eszek.
2011. szept. 16. 15:46
3/5 anonim válasza:
Multivitamint ne.. mert vassal táplálod a bacit.
4/5 anonim válasza:
A vírusok szeretik a vasat, mert csak úgy tudnak szaporodni, a baktériumokat hidegen hagyja. Az erős immunrendszer pedig kell ahhoz, hogy legyőzze az akármilyen betegséget. Tehát C vitamint eheted, bátran több grammot is naponta. (Nézz utána az alternatív vitaminszemléletnek. Semmi bajod nem lesz tőle.)
Komplex vitamin készítményt is nyugodtan.
Ha mondjuk vírusos betegséged van, vas tablettát, céklát, vagy amiben sok vas van nem célszerű...
5/5 anonim válasza:
Mindenki nagy immunerősítés párti. Vannak, akik mértékkel, normálisan, de vannak, akik szélsőségesen.
Viszont ha betegség lép fel, már kb. senkinek se jut eszébe az immunerősítés.
Pedig szerintem igazán akkor fontos, mikor harcol valami ellen az immunrendszer, és voltaképpen fárad. Ekkor kell stimulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!