Az igaz, hogy csak azok a várandós nők hánynak, akik egészségtelenül táplálkoznak a tudtukon kívül?
Nem igaz. Ha ugyanazt eszi két kismama, lehet, hogy az egyik hányni fog, a másik nem. Inkább örökletes dolog ez, a mi családunk pl. nem hányós. Gondolom, hogy hormonális dolgokkal van összefüggésben.
Különben meg mi az, hogy "egészséges". Abszolút egészségesen nem tudsz táplálkozni, csak "egészségesebben".
Multkor volt itt egy valasz, amit erdekesnek talaltam. Azt mondta a valaszolo, hogy a kismamak azert vannak rosszul, illetve hanynak es erzik a szagokat sokkal jobban a terhesseg elejen, mert ilyenkor a legserulekenyebb a magzat (elso trimeszter), es az esetleges mereganyagok, vagy rossz taplalkozas vezethet a terhesseg megszakadasahoz
igy ez tulajdonkeppen egy evolucios alkalmazkodas, ami segit az egeszseges terhessegben
szerintem a kivanossag is ehhez kapcsolodhat
nem neztem ennek utana, de nekem nagyon logikusan hangzik
amit viszont megjegyeznek, hogy szerintem erosen egyen, illetve terhessegfuggo, hogy kinek mire van szuksege es mi a karos neki, es tudatosan eleg nehez eldonteni
bizd csak a tudatalattira es a testedre a dolgot, az tudja nagyon a dolgat es majd gondoskodik rola, hogy azt kivand, ami kell, es attol legyel rosszul ami nem kell, nem jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!