A Béres csepp mellé bármilyen C vitamint szedhetek? Mert én már régóta szedek egy típusú C-vitamint és ha nem muszáj, nem váltanék!
Mert aztán nem a patikus, hanem a természetgyógyász :D. Az semmit sem tud a C vitaminról. A bolti szintetikus C vitamin ugyanaz mint ami a növényekben van, csak nem kell nagyobb mennyiséget elfogyasztani ugyanhhoz a mennyiséghez.
1 TABLETTA C vitamin 60mg = 20 kg narancs
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:50
60 mg kb. egy narancsban már benne van, talán még a mai vegyszeres világban is. De ha nem, akkor két db narancs kell.
A patikai szintetikus pedig sokkal nehezebben szívódik fel, ha egyáltalán felszívódik.
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:08
Azért ez így, ebben a formában nem igaz.
Ha elfelezed azokat az értékeket, amelyeket találsz, ha utánanézel, még az se kevés.
Beveszem a Centrumot, és a 10%-a ha felszívódik, annak kis részét tudja hasznosítani a szervezet.
És nem ettem semmi rostosat, és nem étkeztem egészségesen, mert gyümölcs helyett is édességet ettem.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!