Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A Béres csepp mellé bármilyen...

M. Camila kérdése:

A Béres csepp mellé bármilyen C vitamint szedhetek? Mert én már régóta szedek egy típusú C-vitamint és ha nem muszáj, nem váltanék!

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 19:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha étkezés közben szeded be a Centrumot felszívódik mert a savas környezet aminósavkelátokká alakítja a fémsókat, ami jobban felszívódik mint ami a gyömölcsökben vagy zöldségekben van.
2011. aug. 1. 22:21
 12/21 anonim ***** válasza:

És nem is eszel zöldségeket meg gyümölcsöket? :-O

Meg nem bántásból mondom, de van egy olyan érzésem, hogy azok közé tartozol, akik mindenre gyógyszert szednek.. Pl. náthára, enyhébb, más módszerrel enyhíthető fejfájásra stb. már.

2011. aug. 2. 09:28
 13/21 anonim ***** válasza:

A C-vitamin ellenzőknek azt javaslom, hogy nézzék meg a gödöllői Agrártudományi Egyetem táplálkozás kutatóinak vizsgálati eredményeit a növényeink tápanyagtartalmát illetően, és akkor megtudhatják hogy hány kg narancsot kéne legyűrniük naponta ahhoz, hogy minimum 1000mg C-vitaminhoz hozzájussanak. Ugyanis a 60mg az egy hörcsögnek a napi adagjának a harmadrésze!!! Egy ember minimum naponta 1000mg-hoz kellene hogy hozzájusson, ezt maga Szent-Györgyi Albert nóbel díjas kutatónk mondta már 1960-ban. Senki sem vette komolyan a tanításait......itthon. Továbbra is azzal szédítik az embereket, hogy a 60mg elég.

Aki ezt elhiszi, az nem komplett. Azok az emlősállatok, akik elő tudják állítani a szervezetükben a C-vitamint, azok az emberre átszámítva napi 10000-30000mg-ot állítanak elő maguknak. Hogy lenne elég az embernek 60mg????

Az hogy meghamisítják az ajánlásokat, ezzel a gyógyszeripar eléri hogy az emberek féljenek a nagyobb mennyiségektől, és ne merjék fogyasztani ezt a létfontosságú anyagot, amire még az egészségeseknek is nagyon nagy szükségük van, hiszen folyamatosan kell gondoskodni a bejutásáról, mert elég gyorsan felhasználja a szervezetünk, és kiürül.

Minden szív-érrendszeri betegnek életbe vágóan fontos lenne gyorsan elkezdeni a C-vitamin hiper-dózisú adását, mert ennek hiányában nem tud a szervezet kollagént előállítani, ami az érrendszer rugalmasságáért leginkább felelős anyag. Az ennek a betegségnek a KEZELÉSÉRE!!!! adott úgynevezett gyógyszerek súlyos, és további károsodásokat okoznak az erekben, az érrendszer állapotában. Tehát ha valaki nem akar belehalni a gyógyszerszedésbe, akkor kezdje el szedni a C-vitamint, és hamarosan meggyógyul.

Lehet vitatkozni velem, de a nagy tudósainkkal nem hiszem hogy érdemes lenne. Aki akar, az higgyen inkább az orvosoknak, akiket a gyógyszeripar képez ki, a saját céljai eléréséhez. (Tisztelet a sok kivételnek, akik már rájöttek hogy őket is megvezették, és kiváltak az orvosi körökből, és maszek úton valóban hatásos módszerekkel gyógyítanak azóta ) Vagy tisztelet még azoknak, akik már rájöttek ugyan hogy valami nem stimmel, de lépni még nem tudtak, mert az állásuk még fontosabb számukra mint a lelkiismeretük. Ezt még úgy-ahogy meg tudom érteni, valószínű hogy később, ha lesz rá módjuk ők is lépnek.

2011. aug. 2. 14:01
 14/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:01

Szerintem arra az emberre hatott leginkább a gyógyszeripar, aki elhiszi, hogy nem zöldség-gyümölcsöt kell enni, hanem műanyag tablettákban megkísérelni bevinni a napi vitamin-, ásványi anyag- és rost(!)adagot.

1000 Mg C-vitamin... hajrá!

Ettől semmivel se leszel egészségesebb. Max. azért, mert ehiszed.

2011. aug. 2. 14:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Előzőnek: Én és a családom már 8 éve szedünk nagy dózisú multivitamint, és plusz napi szinten még 2-3ezer mg C-vitamint. Minden nap! Rendszeresen. És mellesleg a férjem visszerei helyre jöttek, az én derekam,(lumbágós voltam fiatal koromban)meggyógyult, gyakori fejfájásaink elmúltak....soroljam még? Addig míg ki nem próbálod, miért riogatsz másokat? Te is jobban tennéd ha szednéd.Ja, és ezek nem műanyagok, hanem valódi vitaminok, ugyanis egytől egyik természetes anyagokból van előállítva. (hát ez nem jött be.)
2011. aug. 2. 17:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Bocsánat, még kiegészíteném, hogy persze hogy kell zöldséget meg gyümölcsöt enni, meg minden mást is, de ma már tudatosan kellene mindenkinek keresgélni, mert rengeteg szemetet etetnek meg velünk. A rostok nagyon fontosak. Egy szóval sem mondtam hogy nem kell ezeket fogyasztani. Csak hiába eszed ezeket a vitaminokért. Az nincs bennük. Ezért kell a kiegészítés.
2011. aug. 2. 17:36
 17/21 anonim ***** válasza:
Ez így, ebben a formában nem igaz. TÉNY, hogy nem igaz.
2011. aug. 2. 20:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha nem hiszed akkor keress rá az általam közölt vizsgálat eredményére, és a saját szemeddel fogod látni.
2011. aug. 2. 21:16
 19/21 anonim ***** válasza:
Akkor se fogom elhinni.
2011. aug. 2. 21:46
 20/21 anonim ***** válasza:
sajnálom
2011. aug. 2. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!