Véres széklet stb? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok, barátnőmnek tegnap óta nagyon fáj a hasa, és véres a széklete, nagyon aggódom érte!!! mi baja lehet? annyira féltem :'(2011. jan. 15. 23:19
21/43 anonim válasza:
Valahol irigylésre méltó, hogy ennyire lazán fogod fel. Én tíz éve gyakorlatilag az idegösszeomlásba kergettem magam egy hasonló dolog miatt.
Már csak ezért is érdemes időben orvoshoz menni, én azt vallom ma már.
22/43 anonim válasza:
Ennek valami oka biztos, hogy van. Ez nem egészséges.
23/43 anonim válasza:
A polip előbb-utóbb nagy eséllyel elrákosodik, ezért el kell távolítani. Én a helyedben nem várnám meg még rák lesz belőle, de ez persze a Te döntésed!
24/43 anonim válasza:
Ebben a 4 évben többször voltam orvosnál, nem az említett bajom miatt, de többször vettek vért is...
25/43 anonim válasza:
És szerinted a véredből kimutatják, hogy valami gebasz van a beleiddel?
26/43 anonim válasza:
A vérvétel nem elég! Hidd el nem véletlen biztat itt mindenki, hogy ezzel orvoshoz kell menni! Szerintem mondd el a szüleidnek a problémát, mert úgy látszik Te még túé fiatal vagy ahhoz, hogy felmérd a kockázatot és ésszerűen cselekedj.
27/43 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ki tudnak mutatni sok problémát csupán vérből.
28/43 anonim válasza:
Említettem már a szüleimnek, de ők nem hiszik el. Azt hiszik, hogy beképzelem. (Más szempontból hipohonder vagyok, mégha ez itt nem úgy tűnik...)
29/43 anonim válasza:
Na ha legközelebb ilyet sz*rsz zacskózd be és told a képükbe.
30/43 anonim válasza:
Ez igaz, de a vastagbélrákot nem, aminek véres széklet a tünete és nagyobb a rizikó ha a családban már előfordult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!