Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Véres széklet stb? Többi lent

Véres széklet stb? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok, barátnőmnek tegnap óta nagyon fáj a hasa, és véres a széklete, nagyon aggódom érte!!! mi baja lehet? annyira féltem :'(
2011. jan. 15. 23:19
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:
illetve még ha ez segít: néha szédül, és hirtelen melege lesz, remélem semmi komoly...
2011. jan. 15. 23:22
 2/43 anonim ***** válasza:
9%
superAIDS
2011. jan. 15. 23:25
 3/43 anonim ***** válasza:
100%

A véres széklet soha nem jó!!! Ajánlatos vele hétfőn orvoshoz menni, és a többi tünettel is. Lehet egy vírusos gyomorgyulladás is, és lehet kezdődő vastagbélrák jele is!

Bár utóbbitól nem kell megijedni, mert csak hosszú ideig tartó, kezeletlen állapotból alakul ki.

Legjobb barátnőmnek két évig volt véres a széklete, és mire elmerészkedett az orvoshoz, vastagbélrák volt.. de megműtötték és jól van! Szóval a válaszomtól nem kell megijedni, viszont elbagatellizálni sem szabad! Jobbulást neki.

2011. jan. 15. 23:25
 4/43 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, mindenképp megnézetjük, aztán hátha semmi komoly, köszi szépen
2011. jan. 15. 23:28
 5/43 anonim ***** válasza:

Mielőbb menjen orvoshoz! A véres székletet nagyon komolyan kell venni, ha más panasza is van akkor meg pláne, még akkor is ha a kettő között nem biztos, hogy van összefüggés.

Ez lehet valami gyulladás, de rosszabb esetben akár rák is!

2011. jan. 15. 23:29
 6/43 anonim ***** válasza:
Nekem is gyakran véres a székletem, de nincs semmi fájdalmam. Már kb. 3-4 éve van így.
2011. jan. 15. 23:42
 7/43 anonim ***** válasza:

Akkor bizony Te is jobban tennéd ha elmennél orvoshoz.

Lehet, hogy csak aranyér vagy repedés okozza a vérzést, de lehet polip is, ami idővel elrákosodhat.

2011. jan. 15. 23:45
 8/43 anonim ***** válasza:

23:42-es válaszoló vagyok

Pontosabban 2006 novembere környékén kezdett véres lenni a székletem. Gyakran volt székrekedésem is, gondoltam, hogy amiatt van, de már egy ideje nincs székrekedésem, mégis gyakran véres a székletem. Nem szeretném részletezni, de néha ilyen átlátszó, takonyszerű, véres nyálka is megy széklet helyett. 17/F vagyok (lassan 18...), túl fiatalnak érzem magam egy komoly betegséghez...

2011. jan. 15. 23:54
 9/43 anonim ***** válasza:
11%
Hát szerintem egyetemre ne menj. Inkább kezdj el bulizni és élvezd ki az életed hátralevő pár évét.
2011. jan. 15. 23:57
 10/43 anonim ***** válasza:
100%

"túl fiatalnak érzem magam egy komoly betegséghez..."

Túl fiatal legfeljebb a házassághoz vagy. Meg a felelősségteljes felnőtt élethez.

Orvoshoz, de gyorsan.

2011. jan. 15. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!