"Pontosabban 2006 novembere környékén kezdett véres lenni a székletem. "
November első vagy második felében?
2011. jan. 16. 00:00
12/43 anonim válasza:
Hogy mondhatsz ilyet? Azért, mert vannak gondok a beleimmel, még nem vagyok halálos beteg. Remélem, hogy az a hátralévő "pár év" 80 év lesz.
2011. jan. 16. 00:01
13/43 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de csodálnám, ha még 80 évet élnél úgy, hogy közben olyanok folynak a seggedből, amit leírtál.
2011. jan. 16. 00:04
14/43 anonim válasza:
Én azt javaslom járj utána. Nekem is volt ilyen gondom és elmentem gasztroenterológushoz, aki vastagbél tükrözést javasolt, mert csak azzal zárható ki megnyugtatóan mindenféle komoly betegség. A doktornő elmondta, hogy ő bizony már nagyon sok mindent látott és mindenképpen javasolja, hogy csináltassam meg ezt a vizsgálatot.
Meg is csináltattam a tükrözést ami egyátalán nem volt vészes, viszont megnyugodhattam, hogy semmi komoly bajom nincs, nem vagyok rákos.
Csak egy adat: évente kb. 5000-en halnak meg vastagbélrákban Mo-on.
2011. jan. 16. 00:05
15/43 anonim válasza:
Csak néha szokott olyan folyni...
2011. jan. 16. 00:05
16/43 anonim válasza:
Lehet aranyér, lehet rák, ha nem deríted ki, akkor csak súlyosabb lesz.A véres nyákos széklet inkább a vastagbél, végbél vérzésére utal, lehet ott akár egy seb, akár egy polip.
2011. jan. 16. 00:07
17/43 anonim válasza:
Hogy a görcsbe kerül valaki végbelébe polip? Ez valami perverzió?
De, ha már 4 éve megvan ez a gondom, és azalatt nem lett súlyosabb, akkor ezután sem kéne annak lenni, egy rákos daganat szerintem biztos kifejlődik 4 év alatt...
2011. jan. 16. 00:13
20/43 anonim válasza:
Néha azért szoktam érezni egy bizonyos nyomó érzést az alhasamban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!