Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Véres széklet stb? Többi lent

Véres széklet stb? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok, barátnőmnek tegnap óta nagyon fáj a hasa, és véres a széklete, nagyon aggódom érte!!! mi baja lehet? annyira féltem :'(
2011. jan. 15. 23:19
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

"Pontosabban 2006 novembere környékén kezdett véres lenni a székletem. "

November első vagy második felében?

2011. jan. 16. 00:00
 12/43 anonim ***** válasza:
Hogy mondhatsz ilyet? Azért, mert vannak gondok a beleimmel, még nem vagyok halálos beteg. Remélem, hogy az a hátralévő "pár év" 80 év lesz.
2011. jan. 16. 00:01
 13/43 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagyok orvos, de csodálnám, ha még 80 évet élnél úgy, hogy közben olyanok folynak a seggedből, amit leírtál.
2011. jan. 16. 00:04
 14/43 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom járj utána. Nekem is volt ilyen gondom és elmentem gasztroenterológushoz, aki vastagbél tükrözést javasolt, mert csak azzal zárható ki megnyugtatóan mindenféle komoly betegség. A doktornő elmondta, hogy ő bizony már nagyon sok mindent látott és mindenképpen javasolja, hogy csináltassam meg ezt a vizsgálatot.

Meg is csináltattam a tükrözést ami egyátalán nem volt vészes, viszont megnyugodhattam, hogy semmi komoly bajom nincs, nem vagyok rákos.

Csak egy adat: évente kb. 5000-en halnak meg vastagbélrákban Mo-on.

2011. jan. 16. 00:05
 15/43 anonim ***** válasza:
Csak néha szokott olyan folyni...
2011. jan. 16. 00:05
 16/43 anonim ***** válasza:
Lehet aranyér, lehet rák, ha nem deríted ki, akkor csak súlyosabb lesz.A véres nyákos széklet inkább a vastagbél, végbél vérzésére utal, lehet ott akár egy seb, akár egy polip.
2011. jan. 16. 00:07
 17/43 anonim ***** válasza:
20%
Hogy a görcsbe kerül valaki végbelébe polip? Ez valami perverzió?
2011. jan. 16. 00:09
 18/43 anonim ***** válasza:

Ja, mind a 8 csápját feldugja.

[link]

2011. jan. 16. 00:12
 19/43 anonim ***** válasza:
De, ha már 4 éve megvan ez a gondom, és azalatt nem lett súlyosabb, akkor ezután sem kéne annak lenni, egy rákos daganat szerintem biztos kifejlődik 4 év alatt...
2011. jan. 16. 00:13
 20/43 anonim ***** válasza:

Néha azért szoktam érezni egy bizonyos nyomó érzést az alhasamban.

A dédnagymamám vastagbélrákban halt meg.

2011. jan. 16. 00:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!