Véres széklet mitől lehet?
Figyelt kérdés
Amikor wc-zek a végbelemből szokott jönni egy kevés. Friss vér. Mitől lehet? :S2009. szept. 17. 19:50
1/5 anonim válasza:
Lehet,hogy aranyér,de az is lehet,hogy valami komolyabb gond van az emésztőrendszeredben -ezt innen sneki nem tudja megmondani,de menj sürgősen orvoshoz!
2/5 anonim válasza:
Lehet aranyered,bár az fájni is szokott.De lehet vérhas is,az jár véres széklettel és nagyon veszélyes és fertőző is,ha más ráül utánad a WC-re.Sürgősen menj el orvoshoz,mert mindkét esetben kezelésre van szükséged.
3/5 A kérdező kommentje:
hát... voltam nyáron dokinál, az beutalt kivizsgálásra kórházba, de idő hiányában nem mentem el... dolgoztam:S most meg suli, anyámék megölnek ha hiányzom... a hasam szokott fájni egyébként.
lány vagyok mellesleg, 19 éves.
vastablettát írtak fel nekem, amíg azt szedtem, nem fordult elő (de a szedése előtt pl már volt, és most az abbahagyása után megint)
2009. szept. 17. 20:08
4/5 anonim válasza:
Szia!
A vastablettának nem sok köze van ehhez, azt azért adták, hogy ne legyél vérszegény.
A vérzés sok mindenre utalhat, de ilyen esetben mindenképp orvoshoz kell fordulni! Lehet ez egy kirepedt aranyér (arra is tud az orvos jó kenőcsöt adni), de sajnos a Crohn-betegségen át a vastagbél rákig sok minden okoz ilyen tüneteket, ezért javasolt a kivizsgálás.
5/5 anonim válasza:
menj el mindenképpen!lehet hogy tényleg aranyér de lehet hogy valami komolyabb.hidd el érdemes elmenni,én is elmentem és kiderült hogy tényleg baj van az emésztésemmel.ez nem játék ha fáj a hasad.nekem sajnos egyik ismerősömnek is mindig fájt a hasa,nem ment el sokáig orvoshoz,és mikor elment már sajnos késő volt.ezzel most nem ijjeszgetni akarlak,és remélem nincs is semmi baj,de menj el,jobb megelőzni a bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!