Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Itt nagy a baj igaz?

Itt nagy a baj igaz?

Figyelt kérdés

Megmértek a cukrom

Éhomi 6.2 mm/l

2 óra mulva 6.3 mm/l

Elhízott vagyok ez tény 102 kg

Magas vagyok viszont ezért nem annyira látszik ,a belem hasam nagy!!

Nagyon el vagyok keseredve

Most akkor kezdjem ásni a síromat??

szept. 8. 12:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen
szept. 8. 12:14
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a nagyon értelmes választ!
szept. 8. 12:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem katasztrofális, de foglalkozni kell vele az éhgyomri érték miatt. Ilyen értékekkel még lehet csinálni cukorterhelést, ott kiderül, mekkora a gáz. Amúgy az evés utáni érték nem túl hasznos így, mert nem tudjuk, mit, mennyit ettél.

És az is lehet hogy semmi bajod, ez egyszeri magas érték volt és máskor meg jó. De erről meg kell bizonyosodni, nem szabad annyiban hagyni.

szept. 8. 12:24
 4/15 anonim ***** válasza:
12%

#2: egy igen/nem kérdés esetén mi a gond az "igen" válasszal?

102 kg vagy. Mi kérdés van ezek után?

szept. 8. 12:29
 5/15 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, azt akartam még írni hogy a fogyás is segíteni fog. Ezen a ponton egyet kell értenem az első válaszolóval, a sírásás intenzív sport, segíthet a fogyásban.
szept. 8. 12:31
 6/15 A kérdező kommentje:
Utolsó roppant vicces haha!!a reggelim 2 kis szelet teljes kiőrlésű kenyér volt 1-1 felvágott es kicsi sajt ennyi
szept. 8. 12:38
 7/15 anonim ***** válasza:
81%

Igen, baj. Ez már az inzulinrezisztencia előszobája.

Meg kell reformálni az étkezést. Nem látok bele az életmódodba meg az ézelekbe meg a mozgásba, de pl ott kezdődik a baj hogy a reggeli mellett nincs 10-15 dkg zöldség. 1-1 felvágott meg fehérje szempontból kevés

szept. 8. 13:02
 8/15 anonim ***** válasza:

#6, akkor nem csoda hogy attól nem ment föl, az nem sok. Sajnos így simán lehetsz cukorbeteg, ez alapján nem lehet kizárni. Orvoshoz fordultál már? Mi volt az oka hogy nekiálltál mérni, gondolom van valami előzményed?

Bocsánat ha rosszul esett a poénkodásom, igazából azt akartam mondani vele hogy nem kell még temetned magad, simán rendbe jöhetsz (tehát hogy csak a sport miatt jó ötlet az ásás, amúgy nem olyan súlyos a helyzet). Bele kell tenni a munkát de rendbe fogsz jönni.

szept. 8. 13:48
 9/15 A kérdező kommentje:

Szoktam mérni és elég regóta 6.1 ma volt 6.2 ,

De én nem tudom hogyan kell mit nézni számolgatni majd a kalóriát szémhidrátot!!

Le kellene fogynom de nem tudom imádok enni ez az egy boldogságom van

szept. 8. 14:00
 10/15 anonim ***** válasza:

Le kellene fogynom de nem tudom imádok enni ez az egy boldogságom van

Akkor pszichilógus is kell, nem csak orvos

6 felett magas az éhhomi. Menj el háziorvoshoz. Minden mást majd elmondd.

Addig is le kéne fogyni es egészsegesen enni. Napi minimum 40 dkg zoldseg es 15 dkg gyumolcs. Feldolgozott etel pl csoki meg keksz max heti 1x. Cukros udito nulla. Alkohol nulla. Heti 2x 60 perc sport.

Kezdetnek ez elég elsz

szept. 8. 14:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!