Rettentően félek,3 gyerekes anyuka vagyok,ez valami autoimmun betegség lehet? Többi lent.
Figyelt kérdés
Pár hete kezdődött, rettentően izzadtam,folyton kivert a meleg,de ez más volt,mintha forróság lett volna.
Pár napja a kezemen,és lábamon jelentkeztek kiütések,az egész lábamon,de volt hogy elmúlt pár órára,aztán újra kijött.
Ezzel együtt jelentkezett reggelente inkább, nagyon erős fájdalom,csukló, térd,boka,ma reggelre be vizesedett a lábfejem is.
Tegnap délelőtt adtam a 2 évesre a cipőt,nem tudtam felkelni,annyira fájt mindenem.
Kiütések viszketnek,igyekszem nem vakarni.
Hétfő délelőtt megyek orvoshoz,de nagyon félek hogy mit fog mondani, gondolom lesznek kivizsgálások is.
Most is fájnak az ujjaim, csukló,boka,de nem annyira vészes mint reggel. Kérlek,nyugtassatok meg hogy semmi gond
máj. 25. 15:30
32/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igyekszem kicsit össze szedni magam,hiszen 27 éves vagyok,élet vidám ,és tele voltam energiával, mostmár csak a fáradság,és ezek a fájdalmak . De jó lesz minden 😁 ilyenkor kellene valaki aki jól fenékbe billent
máj. 25. 20:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!