Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Bele lehet halni abba, ha...

Bele lehet halni abba, ha valaki fogadásból erőspistát injektált a fejébe, a vénáiba és a mellkasába? Hogy lehet kikúrálni az ilyet otthon?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy ö kör este volt fogadásból... Azt hitték nem meri ez a valaki. A tét az volt, hogy ki meri a legkockázatosabb dolgot tenni.

Nem akar orvoshoz menni, mert az gáz lenne, pedig szédül, fáj mindene...

Utána azt hallottam, hogy az alkohol segít, ezért pálinkát, sóoldatot és és vízben feloldott fájdalomcsillapítót fecskendeztem még rá.

Egy nappal utána mit lehet tenni?

ma 00:14
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
???
ma 00:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Elmúlik magától?
ma 00:18
 3/12 anonim válasza:
100%
Ez így elég hihetetlen. Az erős pistát kinyomni még egy 18'G tűn is szinte lehetetlen, szóval ez számomra kamu kérdés kategória. De tegyük fel sikerült vénába. Mert fejbe nem tudom hova? Átszúrod a koponyacsontot....vicc. Mellkasba? Hova? PTX hamarabb lesz. Ám ha sikerül mégis akkor drukkoljatok, hogy a darabkák majd elakadnak valahol elzárva az eret és lesz egy jó stroke vagy infarktus. Akkor meg már ne is orvosba gondolkozz, hanem papon. Ha ez igaz, akkor Darvin díjas hülyegyerekek vagytok...
ma 00:44
 4/12 A kérdező kommentje:

#3.

Nem volt benne mag. Egyrészt a nyakához, másrészt a szem mellett. Mellkasnál a mellekbe és ott a csontok melletti puhább részbe.

ma 01:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezért kb. 5 év jár Baracskán...
ma 01:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem élne. Ez kész gyilkosság.
ma 02:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Vénába elég valószínűtlen, abból hamar gondod lesz, az szinte tuti halál. Esetleg bőr alá lehet, de akkor is lehet embólia veszély.
ma 06:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Marhára tud fájni a helye...
ma 06:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Hogy lehet kezelni???
ma 06:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Mit kellene még ráfecskendezni? Vagy bevenni? Vagy bármi???
ma 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!