Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Bele lehet halni abba, ha...

Bele lehet halni abba, ha valaki fogadásból erőspistát injektált a fejébe, a vénáiba és a mellkasába? Hogy lehet kikúrálni az ilyet otthon?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy ö kör este volt fogadásból... Azt hitték nem meri ez a valaki. A tét az volt, hogy ki meri a legkockázatosabb dolgot tenni.

Nem akar orvoshoz menni, mert az gáz lenne, pedig szédül, fáj mindene...

Utána azt hallottam, hogy az alkohol segít, ezért pálinkát, sóoldatot és és vízben feloldott fájdalomcsillapítót fecskendeztem még rá.

Egy nappal utána mit lehet tenni?

nov. 21. 00:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#7.

Valamelyik érbe ott... Nem tudom, hogy melyik melyik...

nov. 21. 06:28
 12/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hogyhogy nem tudod? A kérdésben véna van írva.
nov. 21. 06:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk keress fel egy orvost?
nov. 21. 09:59
 14/16 anonim válasza:
100%
Amúgy meg ha már megtörtént a hülyeség (remélhetőleg életre szóló lecke, hogy ilyen baromságot: ne!!!) Akkor ne itt kérdezgess házi praktikákat, hanem nyomás az orvoshoz. Becsülettel elmondani, hogy mekkora hülyék voltatok. Itt már nem kell szégyellősködni, nem fog kiröhögni (az más, hogy magában mit gondol) de, ha olyan, hogy beavatkozást igényel, akkor ellát vagy tovább küld megfelelő helyre. És akkor legalább ti is megnyugodtok, hogy megúsztátok.
nov. 21. 10:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Már rég halott.
nov. 21. 18:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen.
ma 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!