Elöblítettem egy poharat, amiből korábban egy vérző ínyű ember ivott. Nem láttam rajta vért, de elkaphattam így pl HIV-et?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem, csak sima vízzel öblítettem el vagy mosószerrel is. Utána nem ittam belőle, később elmostam mosószerrel is. Nincs seb a kezemen.ma 10:34
1/14 anonim válasza:
Nem. A HIV egy vírus, amit könnyedén elintéz a mosogatószer.
2/14 A kérdező kommentje:
De először szerintem csak vízzel öblítettem le.
ma 10:48
4/14 anonim válasza:
Addig is kerüld a nemi életet, nehogy mást is megfertőzz.
6/14 anonim válasza:
Ha a te szádban nincs semmilyen seb, akkor nincs jelentősége.
7/14 A kérdező kommentje:
nem ittam belőle, csak a csap alá tartottam és elöblítettem
ma 11:30
8/14 A kérdező kommentje:
nem is láttam rajta semmi vért, utólag tudtam meg, hogy vérzett az ínye annak, aki ivott belőle
ma 11:30
9/14 anonim válasza:
#6-os vagyok.
Azt elfelejtettem írni: abban az esetben, ha ittál volna a pohárból.
De ha bele sem ittál a pohárba, akkor nincs miért aggódnod.
Elviekben egy HIV-es beteg fogkeféjével (most tekintsünk el attól, hogy ennek mennyi az esélye) te is moshatnál fogat ÉS nem fertőződnél meg, ha a szádban nincs seb.
10/14 A kérdező kommentje:
Csak elöblítettem vízzel, és a kezemen nincs semmi seb. Utána később elmostam mosószerrel is.
ma 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!