A volt munkahelyemen 2 év alatt 4 ember hunyt el hirtelen. Alapszolgáltatás, szociális szféra. Kötelező oltás! Tapasztaltok olyat, hogy állami cégeknél hirtelen halnak emberek?
Ahol én lakom, hirtelen haltak meg elég sokan, bv, oktatás, rendvédelem, egészségügy, alapszolgáltatás területén dolgozó emberek.
40-50 évesen.
Stroke, embólia, agresszív, gyors lefolyású rák.
Többen kaptak szívizomgyulladást.
Volt iskolatársam apukája oltás után szívizomgyulladásban meghalt.
Olyan hivatalosan jegyzett mellékhatásai/ hatásai vannak pl a pfizernek, mint :
Bell-féle arcidegbénulás, anafilaxiás sokk, szívizomgyulladás, trombózis, stroke... Stb.
Ezek a dolgok megtörténtek oltás előtt is.
Az a kérdésem, hogy ti is tapasztaltátok, hogy olyan munkahelyeken, ahol kötelező volt az oltás, különben elküldték az embert "hullanak" az emberek?
Vagy rémeket látok?
Nem tapasztaltam! Egyetlen egy tanár nem halt meg se nálunk, se a környezetemben.
Fiatal emberek eddig is meghaltak. Nem az oltástól.
"szociális szféra"
Mondjuk így nem csodálom, hogy nem bírták tovább. Nem sértésből írom, meg nem védeni akarom az oltást, de van rálátásom a szociális szférára és annyira alulfizetettek, annyira stresszesek ott az ebben dolgozók, hogy simán kialakulnak 40-50 éves korukra olyan alapbetegségek amelyek okozhatnak stroke-ot, embóliát. A daganat meg olyan sokszor, hogy nincs tünete csak megbújik majd hirtelen fellángol és gyorsan öl.
#3 látok abban igazságot, amit írtál.
De! Évekkel ezelőtt dolgoztam ott, évekig. Az még a kötelező oltás bevezetése előtt mondtam fel.
Nem halt meg senki, amíg ott dolgoztam.
Oltás utáni két évben 4-en!
7: hogy tessék?! Már hogyan lenne ugyanaz a hatása egy gyengített kórokozónak, mint az erősnek?!
Ezt gondoljuk már újra! Egyetlen oltás sincs olyan erős, mint maga a betegség. Legfeljebb egy kis hőemelkedés aztán szevasz. Nem gondolod te sem komolyan, hogy engedélyeznek egy olyan vakcinát, ami ugyanazt teszi, mint a vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!