Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A volt munkahelyemen 2 év...

A volt munkahelyemen 2 év alatt 4 ember hunyt el hirtelen. Alapszolgáltatás, szociális szféra. Kötelező oltás! Tapasztaltok olyat, hogy állami cégeknél hirtelen halnak emberek?

Figyelt kérdés

Ahol én lakom, hirtelen haltak meg elég sokan, bv, oktatás, rendvédelem, egészségügy, alapszolgáltatás területén dolgozó emberek.

40-50 évesen.

Stroke, embólia, agresszív, gyors lefolyású rák.

Többen kaptak szívizomgyulladást.

Volt iskolatársam apukája oltás után szívizomgyulladásban meghalt.

Olyan hivatalosan jegyzett mellékhatásai/ hatásai vannak pl a pfizernek, mint :

Bell-féle arcidegbénulás, anafilaxiás sokk, szívizomgyulladás, trombózis, stroke... Stb.

Ezek a dolgok megtörténtek oltás előtt is.

Az a kérdésem, hogy ti is tapasztaltátok, hogy olyan munkahelyeken, ahol kötelező volt az oltás, különben elküldték az embert "hullanak" az emberek?

Vagy rémeket látok?

2024. júl. 6. 22:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%

Nem tapasztaltam! Egyetlen egy tanár nem halt meg se nálunk, se a környezetemben.

Fiatal emberek eddig is meghaltak. Nem az oltástól.

2024. júl. 6. 23:14
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Rengeteg mellékhatása van, facen volt valami Pfizer károsultak csoport, nem tudom meg van-e még.
2024. júl. 6. 23:16
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

"szociális szféra"

Mondjuk így nem csodálom, hogy nem bírták tovább. Nem sértésből írom, meg nem védeni akarom az oltást, de van rálátásom a szociális szférára és annyira alulfizetettek, annyira stresszesek ott az ebben dolgozók, hogy simán kialakulnak 40-50 éves korukra olyan alapbetegségek amelyek okozhatnak stroke-ot, embóliát. A daganat meg olyan sokszor, hogy nincs tünete csak megbújik majd hirtelen fellángol és gyorsan öl.

2024. júl. 7. 00:46
 4/15 A kérdező kommentje:

#3 látok abban igazságot, amit írtál.

De! Évekkel ezelőtt dolgoztam ott, évekig. Az még a kötelező oltás bevezetése előtt mondtam fel.

Nem halt meg senki, amíg ott dolgoztam.

Oltás utáni két évben 4-en!

2024. júl. 7. 08:40
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Ennek az egyik oka a szórás. Egyik évben kicsit kevesebben halnak meg, a másikban kicsit többen. Másrészt ott volt a covid is. Még annak is hagyhatott nyomot a szervezetén, akin tünet nélkül ment át. A covidnak ugyanúgy lehet szövődménye a vérrög, a szívizom gyulladás. A covid, ha elkapod, hozza ugyanazokat a kockázatokat, mint az oltás, de sokszoros valószínűséggel.
2024. júl. 7. 10:30
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Oltás miatt elhunytat nem, de covidban és influenzában elhunytat sajnos ismertem. Fiatalokat is, 30 körülit. 4 nap alatt felzabálta a szívizmot a betegség. Együtt jártunk krav maga edzésre.
2024. júl. 8. 09:44
 7/15 A kérdező kommentje:
#6 pont ez az! Azt mondtad, hogy a szívizmot felzabálta a vírus! Az a vírus, aminek a részét oltásként beadják! Gondolom ugyanazok a mellékhatásai, mint a vírusnak!
2024. júl. 9. 06:56
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Ugyanazok, csak több nagyságrenddel kisebb mértékben! Ugye nem képzeled, hogy a tudomány azon dolgozik, hogy hogyan irtsa ki az emberiséget?
2024. júl. 9. 08:17
 9/15 anonim ***** válasza:
27%

7: hogy tessék?! Már hogyan lenne ugyanaz a hatása egy gyengített kórokozónak, mint az erősnek?!

Ezt gondoljuk már újra! Egyetlen oltás sincs olyan erős, mint maga a betegség. Legfeljebb egy kis hőemelkedés aztán szevasz. Nem gondolod te sem komolyan, hogy engedélyeznek egy olyan vakcinát, ami ugyanazt teszi, mint a vírus.

2024. júl. 9. 11:57
 10/15 anonim ***** válasza:
74%
Azért ne essünk túlzásokba, 9-es, extrém szerencsétlen esetben létezik oltás által okozott halál, amikor tényleg elmegy beadatni, majd még haza se ér, már meghal, de ez millióból egy vagy egy se. És kis hőemelkedésnél bőven léteznek erősebb mellékhatások, de nyilván a kockázat-nyereség valószínűségi skálán az utóbbi sokszorosan veri az előbbit.
2024. júl. 9. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!