Félek bejelenteni a munkahelyen a betegséget mert tudom, hogy jónéhány kolléga szidná az anyámat meg ilyenek, éreztetek már ilyet?
Egyszerűen nem merek beteg lenni pedig most szívesen otthon maradnék, adott is lenne a home office csak nem vezetik be egységesen.
Inkább lelkileg vagyok most szarul és úgy érzem jól jönne néhány nap szabadság, mert rögtön menne a találgatás bent, hogy biztos beteg vagyok. A pénz ugyanakkor kell.
Mitévő legyek ?
Teljesen kétségbe vagyok esve...
Arra szoktam gondolni, hogy a többi kolléga a helyemben mit tenne. Mivel ismerem őket, tudom, hogy nagy ívben tojnának arra, hogy pl. én mit szólok az ő szabadságukhoz. Ha nekik kell pár nap, akkor kiveszik és kész.
Gyanítom, hogy ez a te munkahelyeden is így van. A legtöbben a saját boldogulásukat helyezik előtérbe. Szóval szerintem, ha úgy érzed kellene pár nap pihenő, vedd ki.
Meg ugye ennek a koronavírusnak már ha vírusos vagyok van úgynevezett lappangási ideje, ami alatt ugyanúgy fertőz.
Most tehát, ha az vagyok és most jelentkeznek esetleg a tünetek, akkor engem ezek a kollégák megköveznek...
Egy olyan munkahelyen, ahol a kollegák újjal mutogatnak, meg megköveznek, meg belepofáznak, a magánéletbe, nem sokáig lennék.
Ha betegnek érzed magad, KÖTELESSÉGED nem bemenni dolgozni.
Ez egy mezei influenzánál is így kellene, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!