Mindig úgy érzem kiröhögnek, ha megszólalok. Van egy kolléga a munkahelyen aki csak akkor teszi ezt, ha ott van a haverjaival. Miért csinálja, ha nem ártottam neki?
Mesélek valami neked drága.
Én 26 lány, hidd el nem vagyok sem ijedős, sem szorongos, sőt kettészedem, aki hülye, vagy át akar verni. Az építőiparban dolgoztam, ahol aztán igazán kell az idegbírás, meg a talpraesettség.
A volt munkahelyemen csupa lány kollégám volt és mindegyik ( bár egy senki volt szkmailag) egy kiskirálynak hitte magát és ott aláztak meg, ahol csak tudtak.Én nem vagyok veszekedős típus és általában átlátom a vitát is, nem szállok hülyeségeken vitába soha. Itt már azért is lebasztak, ha ők 4 raklapot raktak össze, te meg csak 3-at, meg folyton azt kaptam a pofámba, hogy milyen szar vagy, meg felesleges negyedik, meg egymás háta mögött is csak a fúrás ment folyton.Szóval egyszer nagyon meguntam és felmondtam. És hidd el, nekem kb 1 hónap kellett, hogy visszanyerjem a régi önbizalmam, még emberek közé is féltem menni egy darabig, mert elhitetik veled, hogy szar vagy, meg senki.
Most kezdek talpra állni, beiratkoztam egy tanfolyamra, ahol kapok még 3 szakmát és most jöttem rá arra, hogy mindegyik csak egy nulla. Az egyiknek bár 34 éves, most sincs barátja és nem is lesz, mert ilyen rosszindulatú emberrel én sem élnék együtt. A másik 35 évesen még nem talált párt magának, a harmadik szintén. Úgyhogy rájöttem, hogy én többet érek mindegyiknél,nekem 26 évesen van egy férjem, aki mindegyiküknél többet ér és aki egy cég igazgatója, van egy saját lakásom, amin nincs hitel és egy évben egyszer tuti el tudok külföldre menni nyaralni. Úgyhogy mindegyik szemétláda, aki röhög rajtad bekaphatja, ha ennyire ráér, hogy téged szekáljon.Tudom, hiába mondom, hogy ne foglalkozz velük, mert nekem is ezt mondták, de amikor szembeállnak veled az irodában és megálaznak és a főnököd sem fönök, hogy rendet tegyen, akkor nem tudsz mit csinálni. Neked kell erősebbnek lenned.Én keresnék egy másik munkahelyet, vagy nyíltan visszabasztatnám őket. Mit veszíthetsz.
És egy nagy stílusváltás is lehet jól jönne.Csinálj olyan dolgot magaddal, amit nem tennél meg, vegyél egy klassz öltönyt, csinálj magadból dzsigolót. Ha okos is vagy, akkor a nők bírják az ilyet!!Vagy bérelj fel egy istennőt és vidd el azokhoz, akik csesztetnek, akkor mindenki csak lesni fog majd, hogy ezt meg hogy csinálta?? na..ez csak tanácsadás volt..:-) bocsi.A te önbizalmad a lényeg.Csak a pozitív dolgokra gondolj!!
Én amikor magam alatt voltam, felvettem a legszexibb ruhám és amikor minden autós dudált, akkor vissza is jött kicsit a jókedvem, mert tudtam, hogy még kívánatos vagyok és ez adott önbizalmat.
nem olvastam el, miket ítak eddig.
rosszul állsz a dologhoz. :) TE vagy a hibás. :)
de ezen tudsz változtatni! csak rajtad múlik, megteszed-e vagy sem.
olvass könyveket (playboy-t is), edz (konditerem), és fejleszd a személyiséged.
pár egyszerű dolog és idővel te is és a környezeted is máshogy tekint majd rád.
csakhogy példálozzak:
középsuliban volt egy osztálytársam, nem verték, de enyhén sem volt kedvelt, "megbecsült". amikor elkezdett gyúrni kinevették. pár évvel később meg a csajokkedvence lett. :D
szóval csak akarat kédése. de ha te nem változtatsz, akkor felesleges bánkódni, szedj erős gyógyszereket éás legyél zöldség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!