Miért van az, hogy eg új munkahelyen a roma munkatárs kezd el gyűlöletet szítani ellenem?
Figyelt kérdés
Többször előfordult már,hogy egy új munkahelyen egy roma kollega elkezdett rólam a többieknek hazugságukat terjeszteni.Pl.azt,hogy meleg vagyok.Nem vagyok meleg és nem is nézek ki annak,de ez már többször előfordult munkahelyen,hogy pár nap után valaki elkezdi ezt terjeszteni.És észrevettem,hogy szinte mindig roma az illető.2019. dec. 31. 21:28
1/3 anonim válasza:
Mert olyanok amilyennek első ránézésre kinéznek. Primitívek. Ilyen a fajtájuk.
3/3 anonim válasza:
Ezek ilyenek. Életük, lelkük, agyuk nincs. Kisebbségi komplexust így tudja legyőzni. Ő azt gondolja mondott valami nagyot, ő rá figyel mindenki. Kedves Kérdező! Elgondolkodtál azon milyen büntetésben lesz része?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!