Általában milyen a hangulatotok hétfőn, az első munkanapon?
Mostantól nem hétfőtől-péntekig fogok dolgozni, de az eddigieket írom le.
Korai ember vagyok, illetve egy nagyon nehéz ébredés után (amire otthon szánok elég időt) már üzemi hőmérsékleten szoktam tartózkodni. Mégis olyan lelassult, álmos-szerű voltam a munkahelyeimen, miután hétfőn beértem.
Elvagyok a gondolataimban illetve nálam még tart a hétvége és valahogy át kell állnom, hogy igen, munkahely, igen, új hét.
A második munkahelyemen egy szabályosan hiperaktív emberke ült mellettem, vele nehéz volt, mert már beérkezésekor pörgött, viccelődött és kommunikált volna. Ja, meg nem volt a munka hőse, de ha úgy esett, rögtön dolgozott is. Nem csinált kávét, teát, semmi rituáléja nem volt, hanem leült és már tette is fel a kérdést. Nekem meg amúgy rituálém is volt.. Nekem idő kell, hogy átkapcsoljak.
Amúgy én nem hiszek a szerethető munkában, hanem csak az elviselhetőben, az eddigi 2 meg még ebbe a kategóriába se esett bele, így nem nyilván nem dobott fel a tudat, hogy 5 napot, 42.5 órát el kell viseljek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!