Ismertek olyat, aki nem éppen a munka hőse?
Szinte csak ilyet ismerek :D
Zavar, hogy tökvakarásért is ugyanannyit fizetnek, mint az érdemi munkáért.
Akad bőven.
Engem zavar, mert sok esetben nekem okozott ezzel "látatlanban" plusz feladatokat. Illetve sokszor a trehánysága, lustasága hibaként üt vissza amit szintén más old meg.
Egy időben a projektvezető kifejezetten azzal a címszóval sózott rám feladatokat, hogy XY kolléga hagy tudjon 100%-ban a munkájával foglalkozni. Idővel kivertem a balhét és közöltem, hogy majd ha XY kolléga nem a telefont nyomkodja, meg nem a munkát kerüli akkor nagyon szívesen átveszek feladatokat, addig meg oldja meg ő mert szemmel láthatóan ideje mint a tenger.
Illetve az egész céghez és munkához való hozzáállásom megváltozott mióta vele dolgozom. Úgy vagyok, hogy ő is ugyanannyit kap a semmire mint én, azóta én is csak "dolgozgatok".
Vannak ilyenek.
Miért zavarna? Mondjuk azt furcsállom, hogy a főnökét nem zavarja, de nem értem, engem miért kéne..
Hogy ismerek-e??? Nem az a kérdés, hogy olyat ismerek-e, hanem olyat, aki rendesen dolgozik!
Többször kerültem sz..rba más hanyag munkája miatt. Azóta lazán veszem a munkát, nehogy más többet keressen nálam és én dolgozok kétszer annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!