Van olyan diákmunka (informatika) amit otthon lehet elvégezni, a tanulás miatt, esetleg ismertek ilyen helyet?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem van olyan hogy otthoni munka (informatika) diákok számára? Gondolok például olyan dologra mint hogy valaki gyakornoki pozíciós rendszergazda (persze elmélet csak mert gyakornok nem kap ekkora feladatot) és itthon végzi ell a feladatot, vagy esetleg excelben lévő feladatokat kell neki megcsinálni amit otthon is el tud végezni. Van ilyen lehetőség szerintetek? (18f). Ebben az évben lesz az érettségim szakmai infóval. Minden nap foci edzésem van így nincs időm bejárni dolgozni. Viszont kíváncsi lennék hogy van e ilyen lehetőség mert mondjuk egy 4 órás napi munka simán bele fér.
Előre is köszönöm a segítséget!
Előző, akkor mutass csak egyet is.
Én még nem találkoztam ilyennel.
Jaj ne már, hogy 1 perc alatt nem pont olyat találtam, ami a kérdezőnek megfelel, csak annak, hogy otthonról végezhető informatikai munka és a diákszövetkezetből kiindulva diákokat is kiközvetítenek a munkára :(
A kérdés az volt, hogy van e ilyen, azonnal adtam egy példát, hogy vannak ilyenek.
A kérdező dolga innen megtalálni azt amihez ért (pl. nem feltétlen térinformatikában van otthon)
2 perc alatt sem fog mérnöki diplomát szerezni.
Nem lehetetlen, hogy talál, de mondjuk szinte 0 az esélye.
Tekintettel arra, hogy egyetemisták, főiskolások is ilyet keresnek.
Ami otthonról végezhető, ott feltétel az, hogy tényleg érts hozzá, persze diák szinthez mérten. Egy infó érettségivel ehhez édes kevés vagy. Rendszergazdát meg én még sosem láttam otthonról dolgozni rendszeresen, ez nem az a munkakör.
Ez így enyhén szólva is felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!