Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Egészséges ember székletétől...

Egészséges ember székletétől mit lehet elkapni?

Figyelt kérdés
Mostam egy ismerősöm ruháját, miután betettem a mosógépbe láttam, hogy az alsógatyáján kevés széklet van. Nem tudom, hozzáértem-e, a kezemen nem láttam, sajnos ki van száradva, ezért sok kis seb van rajta. Azonnal többszőr kezet mostam, alkoholos kézfertőtlenítőt használtam. Lehet ettől bajom? A másik fél fix egészséges, olyan gyógyszert kel szednie ami elnyomja az immunrendszerét.
nov. 11. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nyaloggattad, akkor semmit.
nov. 11. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi bajod, ha megmostad jó szappanos vízzel a kezedet. A székletben amúgy csomó olyan dolog van, ami nem kell a sebbe. Szóval ne vágd meg magad és ne nyomogasd oda bele a székletes ruhát!
nov. 11. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, ahogy leírod, gyakorlatilag semmit.
nov. 11. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet csak szívatott és kent rá egy kis sportszeletet.
nov. 11. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:
E coli-t amúgy. De nem kaptad el.
nov. 11. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!