Lehet HIV vagy így nem lehet elkapni?
Figyelt kérdés
3 hete egy barátnőm, akinek volt védekezés nélküli orális kapcsolata egy partnerrel, evett a salátámból a villammal, aztán én is azzal folytattam az evést. Nagyon kiszáradt a szám, emiatt volt rajta egy kis seb. Most 3 héttel később páromnak elkezdett fájni a torka meg köhög kicsit, nekem is elkezdett kaparni a torkom. Nem japhattam el barátnőmtől a HIVet? Nem tudok róla, hogy a partnere pozitív lett volna, profi sportoló.okt. 26. 08:02
1/13 A kérdező kommentje:
Azért izgulok, mert amikor anno volt ez a védekezés nelküli orális kapcsolata, rá kb 2 hétre 1 2 napig hőemelkedése volt meg influenzához hasonlító tünetei.
okt. 26. 08:05
2/13 anonim válasza:
Nem kicsit vagy hipokonder.
A válasz nem, nem így terjed.
3/13 anonim válasza:
Mi van? Megszaporodtak mostanában ezek a HIV-vel kapcsolatos kérdések.
De ha nem kamu, akkor pszichés problémád van: sem a partnered, sem az ő korábbi partnere nem HIV pozitív, hogy kaphattad volna el?
4/13 A kérdező kommentje:
A barátnőmtöl, aki nem a romantikus értelemben vett partnerem, csak egy villát használtunk
okt. 26. 08:30
5/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom biztosra róla, hogy negatív, meg a partneréről sem, nem teszteltek
okt. 26. 08:30
7/13 Ypszilon1980 válasza:
Jesszus, szerinted ha így terjedne, akkor nem lenne már világjárvány? Attól, hogy sportoló valaki, még simán lehet HIV vagy akár Hepatitis fertőzött is. Látom sok hiányosság van ma a sulikban, kellene felvilágosító óra.
8/13 A kérdező kommentje:
És ha a korabbi partnereit nem ismerem, és volt már korabban is, hogy megosztottuk egymással az ételt vagy az innivalót, sokszir vannak kis sebek a számon, de arra nem emlékszem, hogy a vérét bármikor csak láttam volna, ez akkor nem kockázatos?
okt. 26. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!