Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Rettentően félek,3 gyerekes...

Rettentően félek,3 gyerekes anyuka vagyok,ez valami autoimmun betegség lehet? Többi lent.

Figyelt kérdés

Pár hete kezdődött, rettentően izzadtam,folyton kivert a meleg,de ez más volt,mintha forróság lett volna.

Pár napja a kezemen,és lábamon jelentkeztek kiütések,az egész lábamon,de volt hogy elmúlt pár órára,aztán újra kijött.

Ezzel együtt jelentkezett reggelente inkább, nagyon erős fájdalom,csukló, térd,boka,ma reggelre be vizesedett a lábfejem is.

Tegnap délelőtt adtam a 2 évesre a cipőt,nem tudtam felkelni,annyira fájt mindenem.

Kiütések viszketnek,igyekszem nem vakarni.

Hétfő délelőtt megyek orvoshoz,de nagyon félek hogy mit fog mondani, gondolom lesznek kivizsgálások is.

Most is fájnak az ujjaim, csukló,boka,de nem annyira vészes mint reggel. Kérlek,nyugtassatok meg hogy semmi gond

2024. máj. 25. 15:30
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Elkezdett a nyakamon is kijönni ugyan az mint a lábamon,karomon,kár hogy nem tudok képet küldeni róla.
2024. máj. 25. 17:29
 22/32 anonim ***** válasza:
19, ha olvastad volna az írásomat fentebb, akkor láttad volna, hogy kb 1 év alatt már mindent kipróbáltam. Egesz egyszerűen, ha betokozódott egy bakterium és telepet képzett, mindegy milyen étrendet, teakat fogyasztassz ló 'aszt nem ér az egész. Ami segített eddig némiképp a vitaminok. A hülye méregtelenítő kúrátol meg le is gyengültem. Hozzateszem mielőtt jön, hogy nem jól csináltam, dietetikus rakta össze jó pénzért. Szóval hidd el sokmindent tapasztaltam ezalatt az idő alatt. A testedet kell fizyelni mire, hogy reagál. Nem ritka, hogy valakinek góc lesz a szervezetébe. Valakinek evekig nem csinál.semmi tünetet.
2024. máj. 25. 17:32
 23/32 anonim ***** válasza:

20 honnan tudod én, hogy étkezem?

Milyen az életvitelem?

2024. máj. 25. 17:33
 24/32 anonim ***** válasza:

Ki is fog, sőt egyre rosszabb lesz ha nem fordítod vissza a folyamatot.

Amúgy sokan nem tudják hogy a testre gyakorolt módszerek (pl: étrend, mozgás) a lélekre is hatnak.

Megemlítenék még két nagy segítőt: a levegőt és a vizet.

A természeti elemek a legjobb gyógyítók, sőt minél természetesebb valami annál jobb.

2024. máj. 25. 17:33
 25/32 anonim ***** válasza:

22. Meddig csináltad a méregtelenítést? Hány napig? Milyen rendszerben?

Gondolod hogy pár nap az elég ilyen problémánál?

Hetente be kéne iktatni, több hónapig hogy visszafordítsd a folyamatot.

Nem 2 nap alatt halmozódott fel a méreg a testedben, hanem évek!

2024. máj. 25. 17:37
 26/32 anonim ***** válasza:

25, ne okoskodj itt tovább.

7 hónapon keresztül hetente 3 napot méregtelenítettem. Elmondanam ezen kívül baratom, hogy nem etkezem egeszségtelenül. Rendszeresen sportolok, heti 4x, rengeteg vizet fogyasztok, zöldseget, gyümölcsöt. Sosem voltam beteg. Megfázas is 3-4 évente télen van 1x. 3 napig tart. Néha van láz, de inkább annak sem nevezném a 38 fokoz. Szeretem mikor van egy ket ilyen csőlátással rendelkező ember, aki csak egyet fúj.... Egyszerű életetek lehet.

Kérdező! Menj dokihoz, lehet csak egy kis allergia. Addig figyeld, hogy provokálja-e valami a tüneteket.

2024. máj. 25. 17:46
 27/32 anonim ***** válasza:
Ja és Kerdező, úgy tudsz képet küldeni, hogy keresel egy képfeltöltő oldalt, beírod googlbe, bejelentkezel.s google fiókoddal es feltöltöd a képet, majd a linket bemásolod ide.
2024. máj. 25. 17:50
 28/32 A kérdező kommentje:
Most ismét semmi sem látszik
2024. máj. 25. 19:38
 29/32 anonim ***** válasza:
Szerintem allergiás vagy!
2024. máj. 25. 19:39
 30/32 A kérdező kommentje:

Bárcsak úgy lenne,de ezek a fájdalmak?

Szeretnék kicsit megnyugodni,hiszen,én nagyon szeretek élni. ❤️ De ilyenkor az ember a legrosszabbra gondol

2024. máj. 25. 19:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!