Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mostanában mindig beteg vagyok?

Mostanában mindig beteg vagyok?

Figyelt kérdés

3 hónappal ezelőtt felköltöztem vidékről Budapestre

Azóta legalább 5-6 alkalommal voltam beteg, de lekopogom nem olyan betegségek amelyek az ágyba küldtek, de azért kellemetlenek, és nem egyszer lázzal is jártak..

Az a durva hogy most a harmadik hete hogy mindig hétvégére betegszem le..

Ugyanaz a kör..

Pénteken érzem reggel hogy kezdd fájni a torkom egy kicsit, melegebb a testem, gyengébb vagyok, enyhe orrdugulás, majd estére hőemelkedés, alacsony láz, szombaton is nagyjából ugyanez, majd átmegy náthába, taknyosságba, amely nagyjából hétfőn elmúlik, majd hétvégén kezdődik újra

Ez mégis mi?

Most péntek van és újra érzem, már fáj a torkom és szerintem hőemelkedésem van.. múlt héten is ez volt és előtte is

Elkezdtem már 2 hete C és vitamint is szedni

Mit tehetnék még? 22/F

tegnap 10:54
 1/3 A kérdező kommentje:
Kihagytam még azt is, hogy már kb a 3 hónap alatt 3-4 olyan alkalom is volt hogy afták jöttem ki a számban
tegnap 10:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne csak C vitamint szedjél, hanem Multivitamint! Esetleg a méhpempőt is kipróbálhatod! Az ismerősöm óvónő, állandóan elkapott valamit a gyerekektől, ugyanezek a tünetei voltak, mint neked. Azt mondja, amióta méhpempőt fogyaszt, azóta nem beteg!
tegnap 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát vitamint szedni azt teljesen felesleges. Sosem kopik már ki ez a marhaság?
tegnap 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!